Wil jij een ambassadeur voor SoulNature zijn?

Mijn missie

Ik zie het als mijn missie om mensen te ondersteunen bij het maken van de overstap van overleven (vanaf ego-niveau) naar LEVEN (vanaf het niveau van het Zelf). Waarom?

 • omdat ik denk dat wij niet op aarde zijn om te lijden
 • omdat ik van binnenuit ervaren heb dat wij zoveel meer zijn dan we denken
 • omdat ik er van overtuigd ben dat we op aarde zijn om de illusie van het lijden en tekort-denken te doorzien en te doorbreken
 • omdat het mijns inziens de bedoeling is dat wij onze ware Potentie gaan ontdekken en leven
 • omdat ik geloof dat de tijd rijp is om die overstap naar het Hogere Bewustzijn te maken; het lijden heeft z’n langste tijd gehad

Ik bewandel zelf ook dit pad van overleven naar LEVEN. De veranderingen in mijn leven zijn gigantisch sinds ik (toen nog onbewust) op dat pad gestapt ben; veranderingen in positieve zin, wel te verstaan. Ik geloof dat ik dit pad heb moeten gaan om het aan anderen door te kunnen geven, als een verkenner die voor de troepen uit is gegaan.

Na vele jaren van innerlijk werk is het nu de tijd om meer de buitenwereld op te zoeken en te gaan delen van wat ik heb mogen leren.

Dit verspreiden van het Licht kan ik niet alleen. Ik heb mensen om mij heen nodig die er een soortgelijke visie op na houden en die samen met mij het Licht willen verspreiden. Dit samenwerken kan op vele manieren. Een greep uit de mogelijkheden:

 • mensen om masterclasses en andere groepsactiviteiten mee te geven en te organiseren
 • mensen om wederzijds naar door te verwijzen
 • mensen die ondersteuning op technisch gebied willen geven
 • mensen die praktisch regelwerk willen doen
 • mensen die actief willen zijn op het gebied van marketing en PR
 • mede-muzikanten voor mijn chant groep
 • mensen om samen mee te mediteren
 • en … ambassadeurs

Wil jij een ambassadeur voor SoulNature zijn?

Wie zou SoulNature beter kunnen vertegenwoordigen dan jij?

Als je dit leest, dan zul je waarschijnlijk goede ervaringen hebben gehad met wat SoulNature te bieden heeft, individueel en/of groepsgewijs; anders zou je niet op deze pagina gekomen zijn. Deze pagina is ook alleen maar bedoeld voor mensen die goede ervaringen met SoulNature hebben gehad, want alleen die mensen kunnen een goede ambassadeur voor SoulNature zijn. Je kunt SoulNature alleen maar aan anderen aanbevelen als je er zelf achter kunt staan, toch?

Daarmee bewijs je SoulNature een dienst, maar ook degene die je door verwijst … en ook jezelf, want voor wat hoort wat.

De balans tussen geven en ontvangen

Een Boddhisattva, een Verlichte Meester of een anderszins Zelf-gerealiseerd of God-gerealiseerd wezen is vervuld van zichZelf.

“Als je Alles bent, heb je niets meer nodig.”

Op aards non-Boddhisattvisch niveau zijn wij echter gebaat bij een evenwicht tussen geven en ontvangen. Dat zorgt ervoor dat je elkaar in de ogen kunt blijven kijken en dat je vanuit gelijkwaardigheid met elkaar om kunt blijven gaan. Is er onvoldoende balans tussen geven en ontvangen, dan zal degene die meer geeft zich boven de ander verheven gaan voelen (niet per se bewust, overigens) en degene die meer ontvangt zal zich schuldig gaan voelen; dit is voor beide ongezond. Vandaar dus het belang van de balans tussen geven en ontvangen.

Als jij ambassadeur van SoulNature zou willen worden, omdat je blij bent met de resultaten die je behaalt hebt, dan hoort daar ook wat tegenover te staan.

Het voorstel

Als jij als ambassadeur voor SoulNature wilt optreden, dan is dit de deal:

9

iedereen die zich op jouw aanraden aanmeldt voor een intake krijgt € 25,- korting

9

als die persoon vervolgens minimaal een pakket van 5 individuele sessies afneemt, dan krijg jij van mij € 35,-

9

als iemand op jouw advies mee doet aan een Masterclass, dan krijg jij 10% van het inschrijfgeld

9

als iemand zich inschrijft voor 'Dedicated Living', dan krijg jij € 75,- van mij

Ik wil nog meer extra’s gaan aanbieden voor ambassadeurs van SoulNature, maar dat zal zich in de loop der tijd nog mogen ontplooien.

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren.

en

Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin.

en

Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!

Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Wil jij een ambassadeur voor SoulNature worden?

Meld je dan nu aan!

Toestemming opslag gegevens

10 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This