Hoe jij jezelf bent kwijt geraakt … en hoe jij jezelf weer terug kunt vinden

Hoe jij weer thuis kunt komen bij jezelf (GRATIS 7 video’s + e-book)

 • Ontdek waarom jij vast loopt in je leven
 • Leer waarom crisissen in je leven noodzakelijk zijn om te kunnen groeien
 • Bevrijd jezelf van gedachten- en gedragspatronen die jou niet langer dienen
 • Kom tot de ontdekking dat alles wat jij buiten jezelf zoekt allang in jou aanwezig is
 • Ondervind hoe beperkende overtuigingen en emotionele blokkades jouw leven regeren
 • Leer de wereld als spiegel te gebruiken om de onwaarheden over wie jij bent te ontmantelen
 • Weet dat jij gelukkig en vol zelfvertrouwen in het leven kunt staan

Expert geworden door zelf het pad te bewandelen

Tot mijn 33e had ik geen flauw idee wie ik werkelijk was en waarom mijn leven verlopen was zoals het verlopen was. Ik worstelde met angsten, depressies en vermoeidheid, en ik begreep niet waar dat vandaan kwam. Spiritualiteit vond ik zweverig gedoe en therapie deed ik alleen als het niet anders kon. Toen ik ‘per toeval’ in een spirituele groep terecht kwam, begon mijn hele kijk op het leven te veranderen en kon ik mijn oude leventje niet langer vol houden. De veranderingen begonnen zich in steeds sneller tempo te voltrekken:

 • ik ben uit de IT gestapt en heb me omgeschoold tot hulpverlener
 • waar ik bang was voor mensen, ontdekte ik dat ik juist heel goed met mensen kon omgaan
 • ik ben uit mijn huwelijk gestapt, omdat ik voelde dat ik op eigen benen moest gaan staan
 • ik heb een vaste baan ingeruild voor het onzekere bestaan van zzp-er
 • van mega-introvert bent ik een ondernemer geworden
 • vanuit muurbloempje ben ik veranderd in iemand die zich als een vis in het water bevindt in groepen
 • waar ik niet naar de Havo wilde uit angst om spreekbeurten te moeten geven, sta ik nu voor groepen
 • ik heb het veilige vangnet van de spirituele school los gelaten, omdat de waarheid mij boven alles gaat
SoulNature - psycholoog Almere

En zo gaat de lijst nog wel even door. Op de keper beschouwd ben ik het tweede deel van mijn leven gaan doen waar ik in het eerste deel van mijn leven voor ben weg gelopen.

Wat het mij geleerd heeft is, dat ik tot ongelooflijk veel meer in staat ben dan ik ooit had kunnen vermoeden. En als dat voor mij geldt, dan geldt dat dus ook voor jou. Er is eigenlijk niets waar je niet toe in staat bent. De vraag die overblijft is wat je wil creëren.

Wat daarnaast nog nodig is, is dat je alles wat jou blokkeert om jouw verlangen te leven onder ogen komt en op ruimt:

 • emotionele blokkades opruimen, zodat het gevoel weer vrij kan stromen
 • belemmerende/beperkende overtuigingen vervangen door gezonde bekrachtigende overtuigingen
 • de laatste stap is om dit om te zetten in gezond gedrag.

Omdat ikzelf dit proces vele malen gegaan ben, is het mijn specialiteit geworden. Ik heb vele therapie- en meditatievormen aan den lijve ondergaan en ik daar die methodieken uit gehaald die echt werken. Daardoor kan de weg die jij hebt af te leggen een stuk korter zijn dan de mijne; omdat je niet alles zelf hoeft te ontdekken. Dat is waarom mijn werkwijze zo effectief is voor mensen die vast lopen in hun leven en die bereid zijn dat als kans te gebruiken om zichzelf te bevrijden van wat niet langer bij hen past.

 

Els van der Horst, 2022

Coach/trainer, Conscious Being

Voordat ik met Peter in contact kwam had ik veel boosheid van binnen en vond ik het moeilijk om van situaties te genieten. Ik wilde graag veranderen maar had het gevoel dat ik vast zat. Na wat ge-google kwam ik toen bij SoulNature terecht en in contact met Peter Thijssens. Peter heeft mij geholpen om weer echt van het leven te gaan genieten en om mijn potentieel als mens te ervaren. Ik ben Peter erg dankbaar voor zijn kundigheid en oprechte aandacht waarmee hij me heeft begeleid. Peter heeft me via opstellingen en visualisaties laten ervaren op hoeveel verschillende wijzen heel het leven als het ware achter mij staat. Ik kreeg nieuwe inzichten over pijnlijke situaties uit mijn verleden en zag de lichtpuntjes die er ook in verscholen lagen. Na een sessie voelde ik me vaak alsof ik een oude huid had afgeworpen. Zo heb ik pijn uit verleden een plek kunnen gegeven en van hun verlammende angel ontdaan. Bij de ademhalingstherapie werd ik geconfronteerd met de kracht van mijn wezen maar ook met de verkrampte toestand waarin die verkeerde. Dat besef heeft me geholpen met meer vertrouwen in het leven te staan en een lossere houding aan te nemen. Ik heb Peter leren kennen als een warme persoonlijkheid met een open mind, spiritueel en altijd bereid zijn kennis te delen. Zonder meer een aanrader voor eenieder die graag aan zichzelf wil werken!
P.H.

Almere

Peter Thijssens is een absolute aanrader! Na een verbroken relatie kwam ik in een behoorlijke dip terecht. Peter bleek een zeer bekwame gesprekspartner, therapeut en coach. Trefzeker en liefdevol bracht hij me door een combinatie van gesprekken, familie-opstellingen en ademtherapie tot inzichten die voor mij nieuw en levensveranderend waren. Vooral de ademtherapie (rebirthing) was verrassend effectief. Door op een bepaalde manier te ademen kon ik oude, soms onbekende emoties voelen en met veel gemak loslaten. Hierdoor kwam er ruimte voor nieuwe gevoelens en kon ik heden en verleden vanuit een nieuw perspectief zien. Het fijne van deze vorm van therapie is dat er weinig woorden nodig zijn voor een zeer diepgaande ervaring. Ideaal voor mensen die net als ik geen heil (meer) zien in ‘graven’ in het verleden. Zonder enige terughoudendheid kan ik stellen dat ik dankzij Peter op een nieuwe manier in het leven sta. Bestond er voor therapeuten en coaches een puntensysteem , dan zou ik Peter de hoogste score van vijf sterren geven. Ik heb zelf al behoorlijk veel aan zelfontwikkeling gedaan en neem niet zomaar iets van iemand aan. Peter Thijssens is helder, ongelofelijk integer en als mens op spiritueel, emotioneel en mentaal niveau meer dan voldoende ontwikkeld om eigenwijze klanten zoals ik te geven waarvoor ze komen, en meer.
E.R.

Hilversum

Zit je in een crisis? Dan ben jij klaar om jezelf te bevrijden

In het e-book ‘Hoe jij jezelf bent kwijt geraakt en hoe jij jezelf weer terug kunt vinden‘ leg ik je uit dat alles wat jij nodig denkt te hebben allang is jou aanwezig is en dat je alleen maar bent gaan geloven dat dat niet zo is. Om te kunnen overleven ben je in de aanpassing geschoten en de prijs die je daarvoor betaald is dat je niet meer volledig jezelf kunt zijn en dat doet pijn; je hebt een deel van je eigenheid ingeleverd. Dit is een proces waar wij allemaal doorheen zijn gegaan, we zijn allemaal beschadigd; sommigen een klein beetje, anderen heel veel. Vroeg of laat gaat deze ‘wond‘ (het Griekse woord trauma betekent wond) ‘etteren’ in de vorm van een crisissituatie in je leven. De wond wil genezen en daarvoor moet je pleister er af halen en de wond schoon maken; pas dan kan de wond volledig genezen.

Het goede nieuws is alles wat je aangeleerd hebt ook weer afgeleerd kan worden: wonden kunnen genezen, mits je maar bereid bent om de wond schoon te maken. In deze 7 video’s + e-book omschrijf ik hoe dit proces plaats vindt, zodat je een idee hebt waarop je vast loopt in je leven en wat er voor nodig is om de crisis te overwinnen. Sterker nog:

om BETER uit de crisis te komen dan je er in ging!

Ben jij er aan toe om je belemmerende patronen te doorbreken?

Vraag dan deze GRATIS 7 video’s + e-book aan!

Pin It on Pinterest

Share This