Masterclass

The JayaRam method, module 1: Just perfect as YOU ARE

De misvatting over wie jij bent

“This not what you are, this is what you are not”

We zijn als perfecte wezens en zonder enige beperking naar de aarde gekomen. Ergens is er onderweg iets gebeurt waardoor we bevrozen of verkrampt zijn geraakt; dat kan voor de geboorte gebeurd zijn of in de eerste jaren erna en meestal is het nog een aantal malen bevestigd sindsdien. We zijn los gerukt uit de Eenheid waarin Alles in volle potentie aanwezig is en waar geen angst of tekort bestaat. Dat losgerukt worden uit de kosmische baarmoeder heeft een grote angst  veroorzaakt en vanuit die angst zijn we ons gaan terug trekken op een eilandje. We zijn gaan geloven dat we een afgescheiden-ik zijn, dat los staat van de omgeving. Dit is de geboorte van het ego, van het ik.

Dit idee een afgescheiden individu te zijn is een eigen leven gaan leiden en de herinnering aan de Eenheid is vervaagd en grotendeels vergeten.

  • Alle spirituele en religieuze stromingen hebben in essentie als doel om ons weer terug te brengen naar die staat van Eenheid waarin Alles is; alleen de manier waarop verschilt.
  • Psychologie is juist gericht op het gezonder maken van het ego; dat is absoluut zinvol, maar het pakt niet de meest fundamentele weeffout aan en dat is de illusie van afgescheidenheid.
  • Er zijn hybride stromingen die spiritualiteit en psychologie combineren en integreren. Ik zie dit als the best of both worlds. Eén van mijn motto’s is:

je kunt je ego pas los laten, als je eerst een gezond ego hebt“.

Dat is een contradictio in terminis aangezien het idee van afgescheidenheid, wat de essentie van het ego is, juist de bron is van alle ongezondheid, maar het is mijn ervaring dat als je de ego-angsten niet aan pakt je ook niet in de overgave naar het egoloze kunt gaan. Voor mij gaan spiritualiteit en psychologie hand in hand; dat is de essentie van mijn werk, zowel individueel als groepswerk als dat het de basis is van de JayaRam methode.

Ik heb tijdens mijn leven zowel het psychologische pas als het spirituele pad bewandeld. Ik heb gezien de uitwassen gezien als de een zonder de ander wordt toegepast:

  • zonder de afgescheidenheid zelf aan te pakken is volledige heling niet mogelijk en
  • als je de ego-stukken niet aanpakt, dan wordt spiritualiteit net zo makkelijk door het ego ingezet als afweermechanisme wat tot hele nare situaties leidt.

Vandaar dat mijn werkwijze een kruisbestuiving is van spiritualiteit en psychologie, hetgeen ook in de naam van mijn bedrijf tot uiting komt: Soul staat voor spiritualiteit en Nature staat voor psychologie. SoulNature vormt de combinatie en integratie van beide. Dit is mijn weg.

De Sanskriet term Jayaram of Jaya Ram staat in mijn ogen voor hetzelfde: Jaya betekent overwinning en Ram staat voor het Goddelijke ‘in’ incarnatie, oftewel hier op aarde, in fysieke vorm. Jayaram staat voor mij voor het overwinnen van de illusie van afgescheidenheid en het voluit Leven van jezelf als het onbegrensde Goddelijke Wezen dat JE BENT.

Je bent al Perfect zoals je bent. Je ziet het alleen zelf niet meer, omdat je bent gaan geloven dat je niet Perfect en Heel bent. Deze misvatting kan ongedaan worden gemaakt door jeZelf weer te gaan ervaren voor wie en wat je werkelijk bent.

Al meer dan 500 mensen

Sinds ik mijn eigen praktijk heb opgestart in 2008 heb ik zo’n 500 mensen kortere of langere tijd mogen begeleiden. Mijn motivatie voor dit werk is altijd geweest dat ik van binnenuit besefte wie en wat wij werkelijk zijn en dat onze problemen voort komen uit beperkende overtuigingen over wie wij zouden zijn. Het is van het begin af aan mijn doel geweest om mensen te begeleiden bij het door prikken van deze illusie, zodat zij zichzelf konden bevrijden van alles was onwaar is en dat zij zichzelf mochten gaan ervaren voor het prachtige, stralende en onbegrensde wezen dat zij werkelijk zijn. Bij de een was de aanpak sterk psychologisch en slechts lichtjes spiritueel en bij ander lag de balans meer richting het spirituele; hoe dan ook is mijn werkwijze gestoeld op de hybride van beide. Ik prijs me gelukkig dat ik zoveel mensen heb mogen zien opbloeien, ieder op z’n eigen niveau en in de mate dat hij/zij kon behappen.

Ik doe niets liever dan mensen ondersteunen bij dit Zelf-bevrijdingsproces. Het brengt me vreugde en ik zie het als mijn levensdoel.

Heb je het idee dat je leven een hoger doel dient dan je nu leef, maar:

9

weet je niet wie of wat je werkelijk bent?

9

wordt je teveel mee gezogen in de dagelijkse beslommeringen?

9

zie je (hoog)gevoeligheid nog steeds als klacht en niet als Kracht?

9

weet je niet goed wat je levensdoel is?

9

wil je eerst meer duidelijkheid voordat je stappen gaat zetten?

9

weet je niet hoe toegang te krijgen tot je diepere wezen?

9

durf je niet in het onbekende te stappen?

9

voel je je belemmerd door fysieke of psychische problemen?

9

mis je een duidelijke richting in je leven?

Het goede nieuws is dat jouw Bron er altijd is!

Jouw Bron IS! Het is er altijd geweest en het zal er altijd zijn. Jouw Ziel heeft zich niet voor jou afgesloten, maar jij hebt je voor je Ziel afgesloten. Dat heb je niet bewust gedaan; het is een gevolg van de dingen die je in je leven hebt mee gemaakt. Je hebt je afgescheiden vanuit zelfbescherming. Het loslaten van die pantsering is het onderwerp van module 2 van de JayaRam methode: A farewell to the past. Eerst weten wie je bent en dan de blokkades weghalen die je blokkeren om dat te leven.

Aan het eind van module 1: Just perfect as YOU ARE:

7

heb je ervaringen gehad met wie en wat je werkelijk bent

7

ben je vertrouwder geraakt met wie je werkelijk bent

7

is er meer licht gekomen op waarvoor je hier op aarde bent

7

kun je de eerste stappen zetten op het leven vanuit Innerlijke Leiding

7

heb je het fundament gelegd om te gaan manifesteren wat je wil manifesteren

7

heb je handvatten om zelf te communiceren met je Hogere Zelf

De JayaRam methode, module 1: Just perfect as YOU ARE

9

We werken ervaringsgericht, want ervaring beklijft beter

9

Theorie afgewisseld met praktische oefeningen

9

Een unieke integratie van ‘state of the art’ werkvormen die ieder in de praktijk hun waarde bewezen hebben

9

de kans om een diep vervullend leven te leiden

9

De mogelijkheid tot het volgen van module 2: A farewell to the past

9

Stimulerend samen zijn met mensen die zichzelf ook willen bevrijden

9

Een baanbrekende kruisbestuiving tussen spiritualiteit en psychologie

9

Baanbrekend actief zijn in de voorhoede van de mensheid

7 stappen

Deze masterclass is de eerste module van de unieke Jaya Ram methode, een methode om vanuit Innerlijke Leiding een waarlijk vervullend leven te leiden waarin jij jouw diepste wens leert leven.

De Jaya Ram methode, die bestaat uit 7 stappen, wordt in z’n geheel uitgerold in het jaar programma ‘Dedicated Living‘. De Jaya Ram methode pakt dingen niet hap snap aan, maar werkt vanuit een fundamentele aanpak, van binnen naar buiten werkend, vanaf de Bron tot aan fysieke manifestatie.

 

1. Just Perfect as You Are

2. A farewell to the past

3. Your life purpose

4. Avant garde

5. Rite de passage

6. And go!

7. Manifestation circles

Masterclass data:

Geplande datum: donderdag 6/9, 20/9, 4/10, 18/10 19.30 – 22.00 uur (onder voorbehoud)

Locatie: SoulNature, Walvisplein 79, 1317 JZ Almere

Kortingsmogelijkheden:

  • Eenmalige pilot-korting 25%
  • Vroeg-boek korting: bij boeking en betaling uiterlijk 2 weken voor aanvang: 25% korting
  • Voor elke extra deelnemer die zich via jou aanmeld krijg jij nog eens 25% korting, dus bij 2 aanmeldingen kan de masterclass voor jou gratis zijn!

Aanmelding: via de knop op het pakket. N.B. de aanmelding is definitief als de betaling binnen is.

Annulering: tot 7 dagen voor aanvang 75% retour, daarna 0%.

Maakt dit je enthousiast, maar twijfel je nog?

Om er achter te komen of dit echt jouw weg geef ik speciale burning bright sessies. Dit zijn telefonische/Skype sessies van 20-30 minuten waarin we kijken of deze masterclass aan sluit bij jouw behoeften. Dus als je graag aan de masterclass mee wilt doen, maar je twijfelt nog of dit is wat je zoek of dat het je geld waard is, dan kun je een burning bright sessie boeken. Uitsluitend voor deze masterclass is deze burning bright sessie van € 47,95 voor € 29,95 (kortingscode: JAYARAM_1).

Tijdens deze masterclass wordt gewerkt met een unieke mix van ‘state of the art’ technieken, die ieder hun effectiviteit bewezen hebben.

De belangrijkste hiervan zijn:

Opstellingen

Familie-opstellingen, keuze-opstellingen, spirituele opstellingen. Familie-opstellingen worden met name gebruikt bij de patroondoorbreking. De andere opstellingsvormen zijn meer verbonden met je innerlijke bronnen en thema-verkenning.

The Journey

Ik ben accredited Journey Practitioner. The Journey vormt een hybride tussen spiritualiteit en psychologie en is momenteel een van de krachtigste vormen van heling. Het biedt zeer krachtige visualisaties en brengt je direct in contact met je Bron.

Innerlijk kind werk

De kern van elke vorm van heling is zelfliefde. Je innerlijke kind is daar een krachtige manifestatie van. Heling op het gekwetste kind, maar de weg vrij naar het oer-kind en daarmee naar de pure levensenergie en de Bron van Liefde.

Rebirthing

Intensieve ademtherapie. De adem is rechtstreeks verbonden met de levensenergie. Door de adem te intensiveren breng je letterlijk meer levensenergie in je systeem en alles wat die energie blokkeert gaat onherroepelijk naar de oppervlakte komen. De adem/energie zelf is de helende factor. Rebirthing kan ook gebruikt worden in combinatie met b.v. innerlijk kind werk.

Astrologie

Je geboortehoroscoop is de blauwdruk van wat je wil leven. Het is een afspiegeling van jouw potentie. Hoe beter je je geboortehoroscoop begrijpt hoe duidelijk je je levensdoel zult zien en ook hoe je daar invulling aan kunt geven.

Transactionele Analyse

TA is gebaseerd op het mensbeeld, zoals dat door Sigmund Freud ontwikkeld is. TA is met name erg nuttig om inzicht te krijgen in de interactiepatronen tussen mensen.

Meditatie

We zullen werken met verschillende meditatievormen, aangezien meditatie (naast the Journey) de aangewezen weg is om de verbinding met je Hogere Zelf te versterken.

Chanten

Chanten, oftewel het zingen van op muziek gezette mantra’s, is een specifieke vorm van meditatie, waarbij met name het hartchakra, het keelchakra en het emotielichaam geactiveerd worden. Chanten is een vorm van Bhakti Yoga, Eenwording door Devotie. Het gebruikt de gevoelskant als ingang om in contact te komen met je Hogere Zelf, het opent het hart en balanceert de emoties.

Een cursus in wonderen

Dit boek geeft de achterliggende visie rondom het mens zijn. Begrijpen wat je werkelijk bent en vooral ook wat je niet bent, maakt dat je je kunt gaan identificeren met wat je werkelijk bent en dat je de illusies over wat je dacht te zijn kunt los laten.

Daarnaast

Daarnaast zullen we aanvullend gebruik maken van elementen uit de bio-energetica, biodanza, cognitieve- en gedragstherapie en creatieve therapie.

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.
Kevin van Vossen, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren.

en

Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin.

en

Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!

Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij weten hoe je volledig tot bloei kunt komen?

Tast niet langer in het duister en meld je aan voor de masterclass!

Toestemming opslag gegevens

14 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This