PSYCH-K ® Kerstactie

Vervang belemmerende overtuigingen door gezonde bekrachtigende overtuigingen

We komen relatief (relatief: niet helemaal) blanco op aarde en zo gauw we geboren zijn, of misschien al daarvoor, leren we hoe we ons horen te gedragen. We leren van kleins af aan welk gedrag gewenst is en welk gedrag niet. Ook door dingen die we mee maken, zeker als het ingrijpende zaken zijn, worden we gevormd.

Kinderen leren door te kopiëren; de boodschappen die we mee krijgen en de overtuigingen die we ontwikkelen slaan we op op onze interne computer, oftewel ons onderbewuste. Ons onderbewuste heeft een verwerkingscapaciteit die een miljoen maal groter is dan van ons bewuste brein, dus wat op onze ‘harde schijf’ is opgeslagen werkt veel krachtiger door in ons leven dan wat we bewust denken. Vandaar ook dat we vaak ongezonde patronen hebben, waarvan we ‘bewust’ wel weten dat het niet goed voor ons is, maar het opgeslagen programma (onderbewuste) is veel krachtiger, waardoor we toch steeds weer terugvallen in zelfdestructief gedrag.

SoulNature - psycholoog Almere PSYCH-K ®
Net als een computer loopt het onderbewuste steeds weer dezelfde programma’s af en het maakt datgene wat er in ons onderbewuste geprogrammeerd is waar in de buitenwereld. Op deze manier creëren we onze wereld, individueel en collectief. Bevalt de wereld die jij gecreëerd hebt je niet of slecht gedeeltelijk? Dat is het tijd om een aantal belemmerende overtuigingen te gaan vervangen door gezonde bekrachtigende overtuigingen.

Door jouw innerlijke saboteurs te vervangen door positieve ‘helpers’ haal je de wortels onder belemmerende patronen vandaan. Met andere woorden, je zet het potentieel recht. Om de positieve overtuigingen daadwerkelijk in je leven tot manifestatie te komen is het vervolgens nog nodig om de ‘motor’ in beweging te zetten, door er een eerste actiestap aan te koppelen.

PSYCH-K ® Balansen

PSYCH-K ® is een (vrij nieuwe) methodiek waarmee je rechtstreeks toegang kunt krijgen tot je onderbewuste. In plaats van eindeloos affirmaties of visualisaties te herhalen, kun je in een paar minuten tijd nieuwe gezonde overtuigingen in je onderbewuste plaatsen; binnen PSYCH-K ® noemen we dat Doelovertuigingen.

Bij het Balansen, oftewel het installeren van nieuwe Doelovertuigingen, worden de beide hersenhelften met elkaar verbonden en in balans gebracht; deze toestand wordt de hele-brein staat genoemd, en wanneer beide hersenhelften met elkaar in evenwicht zijn, dan wordt dat ervaren als een vredige toestand. Vandaar ook:

“het doel van PSYCH-K ® is vrede.”

De methodiek waarmee de beide hersenhelften met elkaar in evenwicht worden gebracht wordt een Balans genoemd. Het installeren van gezonde positieve overtuigen noemen we dan ook Balansen. PSYCH-K ® kent meerdere Balansen en in de meeste gevallen geeft jouw Hogere Bewustzijn aan welke Balans voor welke doelovertuiging nodig is.

Een aantal voorbeelden van hoe PSYCH-K ® je leven kan veranderen:

  • door gezonde Doelovertuigingen te installeren is mijn angst om op mensen af te stappen en om hulp te vragen sterk afgenomen
  • door mijn innerlijke strijd te vervangen door positieve Doelovertuigingen kwamen er ineens mensen in mijn leven die ik al langere tijd vruchteloos probeerde te bereiken
  • door PSYCH-K ® heb ik het aangedurfd om indoor skydiven te gaan doen
  • als ik stress ervaar kan ik deze binnen een paar minuten omzetten naar een toestand van vredigheid, rust, vrolijkheid, et cetera
  • een cliënt die twijfelde over haar baan heeft daags na een PSYCH-K ® sessie haar baan opgezegd wat haar een gevoel van opluchting gaf
  • een vriendin die moeite had met één van haar collega’s heeft na een PSYCH-K ® Relatiebalans nu een goed contact met haar collega

PSYCH-K ® kan zowel offline als online worden toegepast.

Dit ben ik bij City Skydive Utrecht (2021)

Waar kan PSYCH-K ® een oplossing voor zijn?

7

Terugkerende somberheid

7

Negatief zelfbeeld, gebrek aan eigenwaarde

7

Perfectionisme

7

Angsten

7

Problemen met taal en communicatie; (ver)spreken, luisteren, misverstanden, autisme, dyslexie

7

Geloven dat je voor een dubbeltje geboren bent en nooit een kwartje kunt zijn

7

Herhalende patronen (b.v. steeds de verkeerde partner aantrekken)

7

verslavingsgedrag (snacken, binge watchen, afleiding zoeken)

7

Burn-out, overspannenheid, stress, chronische vermoeidheid

7

De balans met personen of situaties herstellen

7

Twijfel, onzekerheid, keuzestress

7

Geloven dat je iets niet kan, niet waard bent, niet goed genoeg bent, niet perfect genoeg, etc.

7

Projecten niet van de grond krijgen

7

Te groot verantwoordelijkheidsgevoel, pleasen, wegcijferen

7

Fundamentele onzekerheid

7

Moeite met grenzen stellen en nee zeggen

PSYCH-K ® Kersactie

Tot aan het eind van dit jaar heb ik een speciale kerstactie, zodat je kennis kunt maken met deze nieuwe methode. Er zijn twee opties:

Lijkt het wel alsof je jezelf saboteert? Trap je steeds in dezelfde valkuil?

Dan is PSYCH-K ® voor jou geschikt!

Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen

Toestemming opslag gegevens

12 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This