Van overleven naar Voluit Leven 3

De derde sleutel

De derde sleutel heeft te maken met hoe je kunt gaan leven vanuit je Ware Zelf.

Kijk eerst de video en dan geeft ik nog wat extra uitleg.

Samenvatting en aanvulling

In de eerste video heb ik uitgelegd dat je niet je ‘ik’ bent, maar dat je oneindig veel meer bent dan dat. Je weet het alleen niet meer en je gelooft waarschijnlijk ook niet hoe Groots jij werkelijk bent. En toch ben je dat. Dat is de eerste sleutel om van overleven tot Voluit Leven te kunnen komen.

In de tweede video heb ik uitgelegd hoe je het contact met je oneindige Ware Zelf verloren bent: door de ‘natuurlijke’ ontwikkeling van het ik-besef (ego) en door het overnemen van geboden en verboden, van beperkende overtuigingen en door het achter slot en grendel zetten van pijnlijke ervaringen uit het verleden. Dat is de tweede sleutel om van overleven naar Voluit Leven te kunnen komen.

In deze derde video heb ik je de derde sleutel gegeven: om Voluit te kunnen Leven is het nodig dat je het overlevingsgedrag dat eigen is aan het ego, het afgescheiden ik, gaat overwinnen. Dat betekent niet per se dat je egoloos zou moeten zijn (in ieder geval nog niet in dit stadium), maar dat je het ego niet meer de regie laat voeren. Dat je de regie uit handen geeft aan je Ziel, je Hogere Zelf, God. Het is dus een tweevoudige beweging: enerzijds het contact met je Ware Zelf versterken, met name door middel van meditatie, en anderzijds de beperkende overtuigingen en emotionele blokkades die je vast houden in ‘klein blijven’ onder ogen komen en los laten.

The Jaya Ram method

Speciaal daarvoor heb ik een methode ontwikkeld, geheten the Jaya Ram methodJaya Ram is een Sanskriet term. Jaya betekent Overwinning en Ram betekent zoveel als het Goddelijke geïncarneerd op aarde. De Ram-energie is niet wegzweven naar Nirvana, maar het Goddelijke leven in het hier-en-nu, in fysieke belichaming.

In deze methode werk ik met de twee hierboven genoemde componenten:

  • het contact met je Bron leggen en/of versterken en
  • beperkende overtuigingen loslaten en emotionele blokkades doorbreken.

Het hele programma heb ik Dedicated Living genoemd en het duurt ongeveer een half jaar. is terug te vinden op mijn site.

Om dit programma te volgen is misschien nog een te grote stap voor je, maar ik zou je willen uitnodigen om deel te nemen aan mijn eerstvolgende masterclass op zaterdag 24 juni in Almere. De masterclass heet ‘Joyous Living – Vreugdevol Leven‘.

Heb het goed!

 

Peter.

Wat ik kan, kan jij ook. Het is mijn overtuiging dat in ons allemaal een oneindig Potentieel sluimert, dat er alleen maar op wacht tot wij er klaar voor zijn om het te ontsluiten. Ik denk ook dat het ons levensdoel is om dat te doen, ieder op z’n eigen gebied. Het ontsluiten van dit Potentieel en het toepasbaar maken in het aardse leven is wat SoulNature jou biedt.

Al meer dan 400 mensen

Sinds in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 400 mensen ieder op hun eigen manier laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Meestal kwamen zij met praktische problemen en waren zij zich niet bewust van de onderliggende laag, maar zij hebben allemaal kunnen proeven aan hun werkelijke potentieel. Een groot deel heeft de handschoen opgepakt, maar een deel ook niet; je moet er namelijk wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Juist omdat ik zelf dit proces meermalen doorlopen heb en verschillende methodieken op werkbaarheid heb getest en de meest effectieve met elkaar verenigd heb, kan ik mijn kennis en ervaring overdragen aan wie klaar is om zichzelf te bevrijden. Het is dan ook mijn missie om mensen die zichzelf willen bevrijden van hun beperkende overtuigingen en emotionele blokkades de handvatten te bieden om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat zij vanuit hun herwonnen vrijheid een lichtend voorbeeld voor anderen mogen zijn.

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.

Kevin van Vossen, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren.

en

Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin.

en

Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!

Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij weten hoe je volledig tot bloei kunt komen?

Tast niet langer in het duister en meld je aan voor de masterclass!

Ik wil mezelf bevrijden
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pin It on Pinterest

Share This