Ben jij er klaar voor om je beperkende patronen los te laten en in vrijheid te leven?

De schrijver in mij 

Het zal ergens in 2000 geweest zijn dat er een nieuw blad op de markt verscheen: Religie & Mystiek. In een spontane opwelling heb ik een artikel geschreven en naar het blad opgestuurd. Tot mijn verbazing werd er heel enthousiast op gereageerd en vanaf toen heb ik in elk nummer van het blad een artikel geschreven. Zo heb ik ontdekt dat ik goed kon schrijven en dat ik spirituele en psychologische principes kon uitleggen op een manier die het voor veel mensen begrijpelijk maakt, iets wat ik tot op dat moment helemaal niet van mezelf wist. Ook na het verscheiden van dit blad in 2005 ben ik blijven schrijven, voor anderen en in de vorm van blogs en e-books op deze website.

SoulNature: belemmerende patronen doorbreken (Nature) om bezield en bevrijd te kunnen leven (Soul).

Alles heeft een doel, niets gebeurt zomaar. Jij bent met een doel naar de aarde gekomen. Als je leeft in overeenstemming met jouw bestemming, dan ben je in balans en voel je je gelukkig. Helaas dwalen we allemaal hier in meer of mindere mate van af, doordat we ons zo aan de wereld gaan aanpassen dat we onszelf kwijt raken. Vroeg of laat gaat jouw Ziel echter aan de deur kloppen, vaak in de vorm van een crisissituatie of anderszins vastlopen in je leven. Dat is het moment dat jij er klaar voor bent om jezelf te gaan bevrijden van allerlei aangeleerd gedrag dat niet (langer) bij je past, zodat je weer jezelf kunt zijn en je levensdoel kunt leven.

Alles wat ik aanbied in mijn blogs, e-books, via mijn nieuwsbrief, in individuele sessies en in online en offline masterclasses is gericht op dit Zelf-bevrijdingswerk.

Nieuwsbrief

In mijn nieuwsbrief

  • deel ik nieuwe inzichten met je
  • geef ik je gratis meditaties, visualisaties, chants, en oefeningen die jezelf kunt doen
  • laat ik het je weten als er een nieuwe blog klaar staat
  • geef ik je informatie over online en offline masterclasses die er aan komen
  • hou ik je op de hoogte van nieuwe acties, waardoor je op een makkelijke manier kennis kunt maken met mij en mijn werkwijze.

Alles wat ik aanbied heeft als doel dat jij jezelf kunt gaan bevrijden van saboterende en beperkende overtuigingen, emotionele blokkades en ongezond gedrag, zodat jouw Ware Zelf naar voren kan gaan komen en jij in vrijheid en vreugde jouw diepste verlangens kunt gaan leven. Door jouw schaduw af te werpen gaat jouw Licht steeds feller stralen en daarmee ben je een voorbeeld voor anderen.

De ervaring van mijn cliënten

Wat Peter in zijn blogs beschrijft had ik 35 jaar geleden willen lezen. Door de wetenswaardigheden en tips die gedetailleerd en helder zijn beschreven, heb je hier als HSP-er een mooi hulpmiddel in handen. Het lezen kan je inzichten geven die je een lange, zware weg kunnen besparen. Voor mij was het een leerzame weg, maar als ik die met de helft of nog meer had kunnen inkorten dan had ik dat maar wat graag gedaan. Dan was ik namelijk ook eerder in staat geweest om als healer/coach mijn werk te kunnen doen. 😉

Mijn advies aan jou? Lees, leer en neem mee wat voor jou geschreven is!

Anneke Wilbers

Deventer

Meld je nu aan voor mijn nieuwsbrief en ontdek hoe je ware Potentieel kunt gaan leven!

Pin It on Pinterest

Share This