Durf jij het aan om Groots te Zijn en jeZelf niet langer Klein te Houden?

De schrijver in mij 

Het zal ergens in 2000 geweest zijn dat er een nieuw blad op de markt verscheen: Religie & Mystiek. In een spontane opwelling heb ik een artikel geschreven en naar het blad opgestuurd. Tot mijn verbazing werd er heel enthousiast op gereageerd en vanaf toen heb ik in elk nummer van het blad een artikel geschreven. Zo heb ik ontdekt dat ik goed kon schrijven en dat ik spirituele en psychologische principes kon uitleggen op een manier die het voor veel mensen begrijpelijk maakte, iets wat ik tot op dat moment helemaal niet van mezelf wist. Ook na het verscheiden van dit blad in 2005 ben ik blijven schrijven. Momenteel schrijf ik o.a. voor het E-zine van ‘Zinzet.nl’.

Ik zie het als mijn levensdoel om spiritualiteit en psychologie met elkaar te verbinden.

De artikelen in mijn nieuwsbrief zullen dan ook grotendeels op deze twee gebieden of de combinatie er van gericht zijn.
Veel mensen beseffen aan de ene kant niet welk geweldig potentieel zij in zich mee dragen en aan de andere kant worstelen zij met de aanpassing aan het aardse leven, wat zich uit in allerlei psychische en fysieke klachten.

Vanuit mijn eigen ervaringen en inzichten wil ik delen hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen over wie en wat je bent en hoe je de emotionele blokkades kunt doorbreken die je belemmeren om volledig jezelf te zijn, zodat je vanuit die herwonnen vrijheid kunt gaan doen waar je hart werkelijk naar verlangt.

Nieuwsbrief

In mijn nieuwsbrief geef ik je inzichten waardoor je jezelf, de mens in het algemeen en je doel op aarde beter kunt gaan begrijpen.

Ik geef je praktische handvatten over hoe je het beste om kunt gaan met fysieke, emotionele en relationele problemen, met tegenslagen en tegenwerking, met te goedhartig zijn, met een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, met onzekerheid en de angst om te kwetsen, met gevoeligheid voor sferen, emoties en energieën.

Met de artikelen, filmpjes en oefeningen uit mijn nieuwsbrief zul je jezelf steeds beter leren begrijpen, zul je steeds beter begrijpen hoe het leven in elkaar zit en wat jouw specifieke taak hier op aarde is. Je zult praktische handvatten krijgen die je helpen om steeds beter om te gaan met je jezelf en met het leven, zodat je leven steeds makkelijker zal verlopen en je steeds meer plezier in het leven kunt krijgen in plaats van er onder te zuchten. Je zult in toenemende mate gaan ontdekken dat wat jij als jouw zwakte zag in feite een kracht is, waardoor jij steeds meer een Stralend middelpunt zult worden en een Lichtend voorbeeld voor anderen, wat ook jouw taak is!

De ervaring van mijn cliënten

Wat Peter in zijn blogs beschrijft had ik 35 jaar geleden willen lezen. Door de wetenswaardigheden en tips die gedetailleerd en helder zijn beschreven, heb je hier als HSP-er een mooi hulpmiddel in handen. Het lezen kan je inzichten geven die je een lange, zware weg kunnen besparen. Voor mij was het een leerzame weg, maar als ik die met de helft of nog meer had kunnen inkorten dan had ik dat maar wat graag gedaan. Dan was ik namelijk ook eerder in staat geweest om als healer/coach mijn werk te kunnen doen. 😉

Mijn advies aan jou? Lees, leer en neem mee wat voor jou geschreven is!

Anneke Wilbers

Deventer

Meld je nu vrijblijvend aan voor deze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang het welkomstgeschenk.

Pin It on Pinterest

Share This