Meesterschap ~ waar mag je Meester over worden?

Online masterclass gegeven door Peter Thijssens en Laetitia Trimbos

Alleen in het duister kan het Licht gezien worden

Je leven als routekaart naar waar jij Meester over mag worden

Online masterclass 'Meesterschap'

In het boek Een ongewoon gesprek met God van Neale Donald Walsch staat (vrij vertaald) een verhaaltje over een ziel die wil weten wat hij is. God geeft hem zijn goedkeuring om dat uit te gaan zoeken en de ziel komt na een tijdje terug en zegt: ‘ik weet wat ik ben, ik ben Licht’. God bevestigd dat en de ziel gaat blij weer naar de andere zielen/Lichten en tezamen vormen ze een gigantisch Licht. Na een tijd komt de ziel weer bij God en zegt: ‘ik weet nu wat ik ben, maar ik wil het ook ervaren‘. God antwoordt: ‘dat kan, maar de enige manier om jou te laten ervaren dat je Licht bent is door je in het duister te zetten’.

Het leven in dualiteit hier op aarde is het duister waarin je jezelf als Licht mag herkennen. In ons leven mogen we een bepaald aspect van het oneindige Licht bewust gaan ervaren, oftewel Meester worden. Zoals ik het zie leer je het eerste deel van je leven de duistere kant van een bepaald Zielsaspect kennen, om later in je leven te ontdekken dat jij niet dit duister bent maar juist het Licht. Jezelf leren kennen door te ontdekken wat je niet bent, door de illusie van wat je denkt te zijn te doorbreken.

Je leven geeft dus aanwijzingen, in de vorm van ervaringen, van waarin jij jezelf als Licht mag ontdekken, van dat wat je Meester mag worden. Als je de illusie van het duister doorziet, heb het het overwonnen en ben je het Meester geworden.

In deze masterclass gaan we kijken naar wat het is dat jij mag overwinnen, door naar je leven te kijken als naar een routekaart: jouw leven laat jou zien waar jouw Meesterschap in schuilt. Meesterschap bereik je door moeilijkheden en uitdagingen te overwinnen; daardoor ontwikkelt een bepaalde Zielskwaliteit zich en dat is waardoor je het Meester wordt.

Online masterclass 'Meesterschap'

In 10 wekelijkse sessies behandelen we de volgende onderwerpen:

   1. Algemene uitleg over levenslessen en meesterschap
   2. Onvervulde kindbehoeften
   3. De gevolgen van grensoverschrijding
   4. De invloed van het familiesysteem
   5. Belangrijke levensmomenten
   6. Wat heb je er tot nu toe mee gedaan?
   7. Positieve dingen die je hebt mee gekregen
   8. Hoe wil je je Meesterschap delen?
   9. Wat houdt je tegen? Wat heb je nodig?
   10. Meesterschap vieren

Word meester over jouw leven!

Wie vormen Ananda Productions:

Peter Thijssens

Sinds ik in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 700 mensen, ieder op hun eigen manier, laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Meestal kwamen zij met praktische problemen en waren zij zich niet bewust van de onderliggende laag, maar zij hebben allemaal kunnen proeven aan hun werkelijke potentieel. Een groot deel heeft de handschoen opgepakt, een deel ook niet; je moet er namelijk wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Juist omdat ik zelf dit proces vele malen doorlopen heb en ik verschillende methodieken op hun werkbaarheid heb getest en de meest effectieve daarvan met elkaar verenigd heb, kan ik mijn kennis en ervaring overdragen aan wie klaar is om zichzelf te bevrijden. Het is dan ook mijn missie om mensen die zichzelf willen bevrijden van hun beperkende overtuigingen en emotionele blokkades de handvatten te bieden om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat zij vanuit hun herwonnen vrijheid een lichtend voorbeeld voor anderen mogen zijn.

Laetitia Trimbos

Ik zit al 23 jaar in het onderwijs als muziekdocent en theatermaker. Ik geef les aan kinderen, pubers en volwassenen. Ik werk o.a. met kinderen met een beperking en met kinderen met problemen in het autistische spectrum. Ik tune in op deze kinderen en ik voel intuïtief aan wat zij willen uitdrukken en dat speel ik dan. Ze vinden dat echt geweldig en het is fantastisch om te zien hoe ze dan open gaan als een bloem. Voor groepen staan en met groepen werken zit in mijn bloed; niet alleen in het onderwijs, want in de loop der jaren ben ik ook trainingen aan andere doelgroepen gaan geven. Ik ben een (muzikale) duizendpoot en ik voel intuïtief aan waar jouw potentie zit en het lukt mij die bij jou tot leven te wekken en die tot werkelijkheid te maken,. Dit kan ik zeggen vanuit jaren lange ervaring als (muziek) docent in allerlei settings.

Wil jij Meester worden over jouw leven? Ben je klaar voor om uit de schaduw te stappen?

9

Is het leven een sleur geworden?

9

Komt hetzelfde patroon steeds terug?

9

Bevredigt je leven niet meer?

9

Ben je steeds op zoek en je weet niet waarnaar?

9

Zoek je zin en betekenis in je leven?

9

Ga je rond in cirkeltjes?

9

Heb je het gevoel dat je iets mist in je leven?

9

Zit je in een crisis die je eigenlijk uitnodigt om vrij te breken?

Dan is deze online Masterclass voor jou bedoeld!

Tijdens de webinars:

7

Brengen we je in contact met wie/wat je werkelijk bent

7

Ga je ontdekken waar je jezelf bent kwijt geraakt

7

Ga je inzien dat wat jij bent gaan geloven over jezelf niet de waarheid is

7

Ga je zien hoe jouw leven juist jouw specifieke kwaliteit naar boven haalt

7

Doen we proceswerk om van het duister naar het Licht op te schuiven

7

Zet je de eerste stappen op weg naar Meesterschap

Deze online Masterclass omvat 10 online bijeenkomsten:

 • data volgen nog

Alle online meetings worden opgenomen, zodat je ze nogmaals kunt bekijken; dus ook als je er een keer niet bij kunt zijn, kun je gewoon met het programma mee blijven doen.

Tijd: 19.30

Duur: 1,5 uur

Prijs: € 150,-.

Korting: wordt bekend gemaakt tijdens de gratis webinars (klink de link voor meer informatie over de gratis webinars)

Aanmelding: via onderstaand inschrijfformulier.

Korting: 2% voor elke dag dat je je voor 1 november aanmeldt!

Hoe eerder je je aanmeldt, hoe hoger dus de korting.

Gedicht: Vandaag gaat het beginnen!

(Door Remco van den Berg, gemaakt op 31 mei 2021)

Het leven zit vol geschenken,
Soms veel meer dan we zelf denken.
Want ons denken is eigenlijk maar beperkt,
Het beperkt ons, dat heb ik zelf wel gemerkt.

Als we iets mee maken, dan komt het hoofd vaak om de hoek,
Soms zinvol, maar meestal is het op zoek.
Op zoek naar bevestiging, goedkeuring, oordeel, noem maar op,
De ervaring moet in een vakje, dan is het pas top.

We zetten het alsware vast in ons lichaam,
Vooral negatieve gedachten maken ons vaak lijdzaam.
Want oh als we het gaan doorvoelen,
Dan komt er meer los dan we eigenlijk bedoelen.

Dat is de gedachte die vaak overheerst,
En die komt vaak ook als allereerst.
Maar het tegendeel is hiervan waar.
Probeer alles te doorvoelen, het kan geen gevaar.

Juist het doorvoelen maakt dat je leeft!
Tranen, emoties, een lichaam dat beeft.
Makkelijk en fijn is het soms niet,
Maar de opluchting en vrijheid daarna is wel waar je van geniet.

Maak geen gevangene van jezelf,
Laat het gaan en stromen, dan gaat het vanzelf.
Laat het hart maar praten, en zet het denken stil,
Wedden dat je dan echt doet wat je wil?

Je hart maakt een sprongetje van blijdschap en geluk,
Ook al maak je soms dingen mee, je kan nooit meer stuk.
Want elke ervaring heeft geschenken voor jou!
Wees open, wees wijs, vergeet het denken maar gauw.

Jij bent het licht, het licht is in jou,
Onvoorwaardelijke liefde laat je nooit in de kou.
Wees het vonkje voor jezelf en voor de ander,
Het is nooit te laat, doe het, VERANDER!

Vandaag is de dag die laat zien wie je bent,
Het is niet je lichaam, niet je naam, of je een meid bent of een vent.
Wie ben je? Kijk maar eens goed!
Zonder oordeel, neem waar en voel wat het doet.

Ga naar binnen, sluit je ogen maar snel,
Wie ben je werkelijk, Wie ben je wel?
Je bent meer dan ik hier op papier kan schrijven,
Laat alles maar rustig bovendrijven.

Ik ben… Alles om me heen,
Ik ben… ruimte… alles is één.
Ik ben… Er zijn geen woorden mogelijk voor dit,
Het is alles meer dan ik bezit.

Ik weet waar ik vandaan kom, ik weet waar ik hoor…
In dit leven waren er dingen die ik verloor…
Maar ik weet nu dat ik nooit iets heb verloren,
Ik ben hooguit vergeten om echt te zien, te voelen en te horen.

Het diepe stemmetje in mij zal mij verder wijzen,
Hij zal het doel in mijn leven gaan onderwijzen.
Berg op of berg af,
In een langzaam loopje, of in volle draf.

Alleen door oprecht en vol waarheid te leven,
Zul je de mooiste avonturen beleven.
Gek dat dit stemmetje dit gedicht voor mij heeft opgeschreven,
Zonder denken, maar vanuit het echte Leven!

Uit het diepst van mijn hart maak ik een buiging voor mijn lot,
Ik leg mijn leven in handen van God.
Wat er op mijn pad mag komen, ik zal het accepteren,
Ik wil zo graag ontdekken en leren.

Vanuit Liefde en vanuit de bron,
In de donkerste nacht of in de lichtste zon.
Vanaf het zaadje tot aan de bloei in mijn leven,
Ik zal er werkelijk alles voor geven.

Ik laat alles stromen, alles gaat nu vanzelf,
Ik mag er zijn, ik hou van mezelf.
Vanuit Liefde zal ik nemen en geven,
Ik kom nu volledig tot leven!

Doe je mee en ga je er ook helemaal voor?
Van binnen weet je het, volg maar jouw spoor!
Laat je verrassen door het leven!
En door de mensen die om je geven!

Want liefde doorgeven werkt aanstekelijk,
Het brandende vonkje is onverbrekelijk.
Ik voel me nu heel erg warm en prettig van binnen,
Het leven gaat voor mij nu pas echt beginnen!

DANK JE WEL!

Remco, Almere

(n.a.v. de online masterclass 'Blauwdruk van jezelf)

Dankzij de webinar-serie “Maak 2021 jouw jaar” heb ik dankzij de meditaties en andere opdrachten, inzichten gekregen die voor mij belangrijk zijn. Ik creëer hierdoor meer rust en ruimte voor mezelf, waardoor ik meer focus en synchroniciteit ervaar in mijn leven.

De webinars van Peter Thijssens en Laetitia Trimbos zijn een aanrader voor iedereen die bewuster in het leven wenst te staan.

Hartelijke groet, Joyce

Joyce, Lelystad

(n.a.v. de webinar-serie 'Maak 2021 jouw jaar!)

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren. en Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin. en Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!
Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Wil jij Meesterschap verkrijgen over jouw leven?

Doe dan mee aan de online masterclass ‘Meesterschap’!

Pin It on Pinterest

Share This