Blauwdruk van jezelf ~ leer jezelf kennen

Online masterclass gegeven door Peter Thijssens en Laetitia Trimbos

Hoe je jezelf bent kwijt geraakt

De onwaarheid van wat je over jezelf bent gaan geloven en wie je werkelijk bent

Volgens Bijbelse termen zijn we geschapen naar de gelijkenis en het evenbeeld van God. Het betekent dat wij ook onze eigen hemel en aarde scheppen, individueel en collectief. Onze werkelijke aard is onbegrensdheid op elke mogelijke manier: onbegrensde liefde, creativiteit, wijsheid, Zijn, compassie, grootsheid, et cetera. In het volle bewustzijn van onze ware aard zijn we ook naar de aarde gekomen … en daar kregen we dingen te horen en deden we ervaringen op die in strijd waren met onze ware aard … en we zijn in die valse boodschappen gaan geloven en we zijn opgehouden met te luisteren naar onze eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van het lichaam.

Alles wat je bent gaan geloven kun je ook weer loslaten; het is immers geen waarheid, maar slechts een geloof, een overtuiging. En ook alles wat je qua gedrag aangeleerd hebt, kun je loslaten. Hoe meer je dat wat onwaar is los laat, hoe meer jouw ware aard naar boven komt. Hoe meer je je ware aard ervaart, hoe meer je ook zult gaan ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf dacht; sterker nog, er is niets wat jij niet kunt. Het maakt niet uit of dat lief zijn voor jezelf zijn is, nee durven zeggen of juist voluit ja, keuzes kunnen maken, (emotioneel) op eigen benen staan, afhankelijkheden loslaten of juist om hulp kunnen vragen, leren opstaan of juist een stapje terug doen en niet meer zoveel verantwoordelijkheden op je schouders nemen.

In deze online masterclass gaan we verkennen wie jij bent, wat je bent gaan geloven dat je bent, hoe het komt dat je dat bent gaan geloven en hoe je weer bij jezelf terug kunt komen.

Onderwerpen die we gaan behandelen:

 • hoe onvervulde behoeften hebben geleid tot negatieve overtuigingen en aangepast gedrag
 • wat de invloed is geweest van jouw familiesysteem, en in het verlengde daarvan cultuur, geboortestad- of streek, et cetera
 • hoe grensoverschrijdend gedrag heeft geleid tot het bouwen van muren om je heen
 • hoe je hebt afgeleerd om te luisteren naar je lichaam en hoe je dat terug kunt pakken
 • waar je je mee geïdentificeerd hebt: personen, verhalen, personages
 • wat belangrijke beslissingsmomenten in je leven geweest zijn
 • wat jouw vrije kind energie is
 • wat jouw werkelijke levensdoel

Deze Masterclass helpt je om te zien wat jij abusievelijk bent gaan geloven,

om daar doorheen te prikken en

weer thuis te komen bij jeZelf.

Wie zijn wij

Peter Thijssens

Sinds ik in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 700 mensen, ieder op hun eigen manier, laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Meestal kwamen zij met praktische problemen en waren zij zich niet bewust van de onderliggende laag, maar zij hebben allemaal kunnen proeven aan hun werkelijke potentieel. Een groot deel heeft de handschoen opgepakt, een deel ook niet; je moet er namelijk wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Juist omdat ik zelf dit proces vele malen doorlopen heb en ik verschillende methodieken op hun werkbaarheid heb getest en de meest effectieve daarvan met elkaar verenigd heb, kan ik mijn kennis en ervaring overdragen aan wie klaar is om zichzelf te bevrijden. Het is dan ook mijn missie om mensen die zichzelf willen bevrijden van hun beperkende overtuigingen en emotionele blokkades de handvatten te bieden om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat zij vanuit hun herwonnen vrijheid een lichtend voorbeeld voor anderen mogen zijn.

Laetitia Trimbos

Ik zit al 23 jaar in het onderwijs als muziekdocent en theatermaker. Ik geef les aan kinderen, pubers en volwassenen. Ik werk o.a. met kinderen met een beperking en met kinderen met problemen in het autistische spectrum. Ik tune in op deze kinderen en ik voel intuïtief aan wat zij willen uitdrukken en dat speel ik dan. Ze vinden dat echt geweldig en het is fantastisch om te zien hoe ze dan open gaan als een bloem. Voor groepen staan en met groepen werken zit in mijn bloed; niet alleen in het onderwijs, want in de loop der jaren ben ik ook trainingen aan andere doelgroepen gaan geven. Ik ben een (muzikale) duizendpoot en ik voel intuïtief aan waar jouw potentie zit en het lukt mij die bij jou tot leven te wekken en die tot werkelijkheid te maken,. Dit kan ik zeggen vanuit jaren lange ervaring als (muziek) docent in allerlei settings.

Wil jij jezelf leren kennen? Wil jij ontdekken waarom wat je doet?

9

Zit je vast in gewoontes die je eigenlijk niet wilt

9

trek je steeds weer dezelfde foute partner aan

9

heb je last van onzekerheid of twijfel je aan jezelf

9

zit je in een burn-out of voel je je depressief

9

ben je bang om buiten je comfortzone te stappen

9

ben je het zat om te overleven en is het tijd om te gaan LEVEN

9

heb je een te groot verantwoordelijkheidsgevoel

9

voel je je niet gelukkig in je huidige leven

Dan is deze online Masterclass voor jou bedoeld!

Tijdens de webinars:

7

laten we je stap voor stap zien en ervaren hoe jij jezelf bent kwijt geraakt

7

krijg je inzicht in de oorzaak van belemmerende patronen en daarmee in de oplossing

7

geven we je handvatten om het belemmerende patroon om te draaien

7

maken we contact wat jouw werkelijke levensenergie

7

helpen we je om stappen in de goede richting te zetten

7

bieden we je de opening om meer te gaan genieten van het leven

Deze online Masterclass omvat 8 online bijeenkomsten:

 • dinsdag 6 april
 • dinsdag 13 april
 • dinsdag 20 april
 • woensdag 28 april
 • dinsdag 11 mei
 • dinsdag 18 mei
 • dinsdag 25 mei
 • dinsdag 1 juni

Alle online meetings worden opgenomen, zodat je ze nogmaals kunt bekijken; dus ook als je er een keer niet bij kunt zijn, kun je gewoon met het programma mee blijven doen.

Tijd: 19.30 Duur: 1 – 1,5 uur

Prijs: € 150,-.

Korting: wordt bekend gemaakt tijdens de gratis webinars (klink de link voor meer informatie over de gratis webinars)

Aanmelding: via onderstaand inschrijfformulier.

Dankzij de webinar-serie “Maak 2021 jouw jaar” heb ik dankzij de meditaties en andere opdrachten, inzichten gekregen die voor mij belangrijk zijn. Ik creëer hierdoor meer rust en ruimte voor mezelf, waardoor ik meer focus en synchroniciteit ervaar in mijn leven.

De webinars van Peter Thijssens en Laetitia Trimbos zijn een aanrader voor iedereen die bewuster in het leven wenst te staan.

Hartelijke groet, Joyce

Joyce, Lelystad

(n.a.v. de webinar-serie 'Maak 2021 jouw jaar!)

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren. en Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin. en Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!
Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden. Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.
Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij 2021 jouw jaar maken?

Doe dan mee aan onze webinar-serie!

Pin It on Pinterest

Share This