Online training: Omgaan met hooggevoeligheid (HSP)

Van overleven naar LEVEN

Als tiener heb ik me serieus afgevraagd of ik wel gevoel had, want ik voelde nooit iets. Totdat ik een blauwtje liep en besloot dat ik toch wel gevoel had, maar niet veel. ‘Gevoelsarm’, was mijn conclusie. Ondertussen weet ik dat ik hyper-sensitief ben en als kind al van alles op pikte. Mijn gevoelloosheid was niets anders dan een extreme vorm van afsluiting. Ik heb me moeten afsluiten om te kunnen overleven; alles wat ik oppikte was to much to handle. In de loop der jaren en zeker vanaf mijn 33e heb ik weer geleerd om mezelf te openen. Ik heb die extreme afsluiting niet meer nodig, omdat ik mezelf ben gaan terug vinden. Daardoor ben ik steeds meer gaan opbloeien en kwamen er steeds meer kanten van mij naar voren, waarvan ik niet eens wist dat het in me zat. Steeds meer ben ik mijn levensdoel gaan leven en steeds meer kunnen mijn gevoel en mijn Liefde stromen. Mijn sterke gevoeligheid en mijn intuïtie zijn nu mijn Kracht geworden.

Je hebt voorlopers, de grote massa en achterblijvers. In mijn optiek vormen hsp-ers de voorhoede van de mensheid. Verhoogde gevoeligheid betekent dat je verder bent in de ontwikkeling van je gevoeligheid dan de grote massa. Vaak gaat het niet alleen om gevoeligheid, maar ben je ook op andere vlakken net iets verder dan de meeste mensen: intelligentie, begaafdheid, kunstzinnigheid, emotionele intelligentie, interesse in de diepere lagen van het mens-zijn en in spiritualiteit, regelmatig ook een zekere mate van bovennatuurlijke gaven.

Juist doordat je wat verder ontwikkeld bent qua gevoeligheid is het niet verstandig om te proberen in de grote massa te passen, iets waar we vanuit overlevingsperspectief juist wel toe geneigd zijn. Hoogsensitiviteit vraag van je om de moed te hebben om je uniekheid te leven. Dat houdt automatisch in dat je slechts gedeeltelijk jezelf aanpast en op andere terreinen juist niet.

HSP vraagt van je om anders in het leven te staan dan de gemiddelde mens.

Dat is waar deze online training je de benodigde handvatten kan geven.

Al ruim 500 mensen

Sinds in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik ruim 500 mensen ieder op hun eigen manier laten ontdekken dat hooggevoeligheid een Kracht is en niet een klacht. Door hun leven aan te passen en te leren om hun energie te bewaken kwamen zij los van burn-out en andere vervelende fysieke en psychische problemen. Als zij het aandurfden om ook hun aanpassingsgedrag, hun beperkende overtuigingen en hun emotionele blokkades onder ogen te komen waren hun veranderingen nog veel spectaculairder. Velen zijn hun hart gaan volgen en hebben het aangedurfd om buiten hun comfortzone te stappen. Het is zo dankbaar om dit soort helende en bevrijdende processen te mogen begeleiden.

Loop je tegen de volgende problemen aan waarvan je jezelf wilt bevrijden?

9

heb je last van terugkerende vermoeidheid die maar niet over lijkt te gaan?

9

heb je de neiging om andermans lasten te gaan dragen?

9

vind je het moeilijk om je eigen plek in te nemen?

9

denk jij dat je je moet aanpassen?

9

zet je jezelf op de laatste plaats?

9

pik je andermans emoties op?

9

ben je gevoelig voor lawaai, drukte, harde muziek, 'zware' energie?

9

ben je te loyaal, zet je jezelf te veel in?

9

laat je mensen jouw energie weg zuigen?

9

heb je de neiging om jezelf klein te maken en jezelf niet goed genoeg te vinden?

Het goede nieuws is dat je je van al deze issues kunt bevrijden.

Het is nodig dat je bewuster in het leven gaat staan en dat je gaat leren om jouw energie te beheren en te beschermen.

Wat kun je verwachten van deze online training?

7

je hebt praktische handvatten om je energie beter in balans te houden

7

je kunt bewuster met je eigen energie om gaan

7

je kunt in een positieve spiraal terecht komen als je het geleerde toe past

7

je begrijpt hoe je je energie hebt laten weg lekken en hoe je dat kunt stoppen

7

je hebt de eerste stappen gezet om jouw energie te gaan beheren

7

je hebt geleerd dat HSP een kwaliteit is in plaats van een probleem

Online training: ‘Omgaan met HSP’

9

praktische handvatten

9

meteen toepasbaar

9

toegang tot een speciaal hiervoor bedoelde facebook groep

9

uitleg van de achterliggende processen

9

een handig stappenplan dat je zelf kunt implementeren

9

de eerste stap op weg naar het gebruiken van jouw hooggevoeligheid als Kwaliteit

11 delen, elke 3 dagen een nieuw deel

Deze online training bestaat uit 11 delen.

Elke 3 dagen krijg je een nieuw deel toegestuurd.

Je kunt na elk deel zelf de handvatten gaan toepassen.

Zo bouw je stapsgewijs het hanteren van jouw hooggevoeligheid op.

Praktische informatie:

Het eerste deel krijg je meteen na inschrijving en betaling; je kunt meteen van start!

Je krijgt elke 3 dagen een nieuw deel en je kunt het op je eigen tempo gaan toepassen.

Elk deel bevat een video en begeleidende tekst met uitleg.

Kosten: deze online training heeft een waarde van € 295,- en wordt nu tijdelijk aangeboden voor € 47,95. Klik onderaan de pagina op de knop en start jouw training vandaag nog!

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.

Kevin van Vossen, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij een praktisch stappenplan om voluit van jouw hooggevoeligheid te kunnen genieten?

Treuzel niet langer en doe de online training!

Pin It on Pinterest

Share This