Masterclasses

Mezelf overwonnen

In 2015 deed ik een workshop ‘Stralend ondernemen’. Aan het eind van de workshop werd gevraagd of je de jaartraining ging doen. Mijn eerste reactie was angst: ‘dat bedrag kan ik me helemaal niet veroorloven’. Toen ik wat dieper ging navoelen, ontdekte ik een onderliggende angst: ‘ik ben bang om het klein blijven los te laten’. Toen wist ik dat dit het moment was om dat patroon los te laten en ik ben de jaartraining gaan doen. Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen in dat jaar, ik heb vet buiten mijn comfortzone moeten stappen, ik heb mijn angsten doorleefd … en ik heb mezelf overwonnen.
Terug kijkend op mijn leven zie ik dat dit niet de eerste keer is dat ik dingen in mezelf heb ontdekt waarvan ik niet wist dat het in me zat: mezelf ziend als bang jongetje ben ik door dingen heen gegaan waar de meeste mensen hard voor weg lopen, waar ik dacht gevoelsarm te zijn blijk ik juist boordevol liefde te zitten, waar ik dacht mensenschuw te zijn is werken met mensen mijn leven geworden, van superintrovert ben ik getransformeerd tot ondernemer. Het heeft mij tot de overtuiging gebracht dat ALLES al in ons zit en dat we ALLES kunnen bereiken wat we maar willen. Wel maakt het een groot verschil of wat je wil bereiken vanuit je ego komt of vanuit een diepere laag in jezelf. En ook de timing heb je niet in de hand: het is het juiste moment of niet.

Wat ik kan, kan jij ook. Het is mijn overtuiging dat in ons allemaal een oneindig Potentieel sluimert, dat er alleen maar op wacht tot wij er klaar voor zijn om het te ontsluiten. Ik denk ook dat het ons levensdoel is om dat te doen, ieder op z’n eigen gebied. Het ontsluiten van dit Potentieel en het toepasbaar maken in het aardse leven is wat SoulNature jou biedt.

Al meer dan 500 mensen

Sinds in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 500 mensen ieder op hun eigen manier laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Meestal kwamen zij met praktische problemen en waren zij zich niet bewust van de onderliggende laag, maar zij hebben allemaal kunnen proeven aan hun werkelijke potentieel. Een groot deel heeft de handschoen opgepakt, maar een deel ook niet; je moet er namelijk wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Juist omdat ik zelf dit proces meermalen doorlopen heb en verschillende methodieken op werkbaarheid heb getest en de meest effectieve met elkaar verenigd heb, kan ik mijn kennis en ervaring overdragen aan wie klaar is om zichzelf te bevrijden. Het is dan ook mijn missie om mensen die zichzelf willen bevrijden van hun beperkende overtuigingen en emotionele blokkades de handvatten te bieden om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat zij vanuit hun herwonnen vrijheid een lichtend voorbeeld voor anderen mogen zijn.

Heb je het idee dat er veel meer in je zit, maar komt het er niet uit omdat:

9

Je last hebt terugkerende vermoeidheid die maar niet over lijkt te gaan?

9

Je moeite hebt met ruzies, meningsverschillen, conflicten en/of disharmonie?

9

Je bang bent voor afwijzing?

9

Je je onzeker voelt als het er op aan komt?

9

Je niet gelooft in je eigen kunnen?

9

Je vast te blijft hangen in een relatie, vriendschap, familiekwestie of werksituatie die eigenlijk niet meer past?

9

Je je voor van alles verantwoordelijk voelt?

9

Je mensen niet wilt kwetsen?

9

Je moeite hebt met nee zeggen?

Het goede nieuws is dat je je van al deze issues kunt bevrijden.

Al deze pijnpunten komen voort uit onjuiste overtuigingen over wie je werkelijk bent en/of door emotionele blokkades. Dat kunnen we niet allemaal in één masterclass oplossen, maar aan het eind van de masterclass:

7

heb je ont-dekt dat je veel meer bent dan je tot nu toe dacht

7

weet je dat je hier op aarde bent met een specifiek doel

7

weet je hoe belemmerende patronen ontstaan en hoe je ze los kunt laten

7

heb je ervaren DAT je jezelf kunt bevrijden van wat jou belast

7

heb je zicht gekregen op ‘jouw’ belemmerende patronen

7

is er Licht aan het eind van de tunnel

Joyful living – vreugdevol leven

9

We werken ervaringsgericht, het zijn niet slechts woorden

9

Theorie afgewisseld met praktische oefeningen

9

Een unieke integratie van ‘state of the art’ werkvormen die ieder in de praktijk hun waarde bewezen hebben

9

De mogelijkheid tot verdere verdieping na deze masterclass

9

Heerlijk samen zijn met mensen die zichzelf ook willen bevrijden

9

Een baanbrekende kruisbestuiving tussen spiritualiteit en psychologie

7 stappen

Deze masterclass bevat onderdelen uit de unieke ‘Jaya Ram method‘. ‘Jaya Ram’ is Sanskriet en betekent zoveel als ‘de Overwinning (Jaya) van het Ware Zelf in gemanifesteerde vorm (Ram)’.

The Jaya Ram method‘, die bestaat uit 7 stappen, wordt in z’n geheel uitgerold in het halfjaar programma ‘Dedicated Living‘. The Jaya Ram method‘ pakt dingen niet hap snap aan, maar werkt vanuit een fundamentele aanpak, van binnen naar buiten werkend, vanaf de Bron tot aan fysieke manifestatie.

In deze masterclass zullen we onderdelen uit deze method gebruiken.

 

1. Just Perfect as You Are

2. A farewell to the past

3. Your life purpose

4. Avant garde

5. Rite de passage

6. And go!

7. Manifestation circles

Masterclass data:

Datum: zondag volgt nog 2018, 10.00 – 17.00 uur

Locatie: De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere

Kosten: Masterclass: € 190,-

Kortingsmogelijkheden:

  • Vroeg-boek korting bij boeking en betaling minimaal 2 weken van tevoren: 50% korting
  • Voor elke extra deelnemer die zich via jou aanmeld krijg jij 20% korting, dus als je het slim aanpakt is een cursus in ‘van jezelf houden’ voor jou (bijna) gratis.

Samenvattend:

  • Basisprijs: € 190,-
  • + Geboekt minimaal 2 weken van tevoren: € 95,
  • + 1 extra persoon: € 57,-
  • + 2 extra personen: € 19,-
  • + 3 extra personen: € 0,-

Aanmelding: via inschrijfformulier, e-mail of telefonisch. De aanmelding is definitief als de betaling binnen is.

Annulering: tot 7 dagen voor aanvang 75% retour, daarna 0%.

Tijdens de masterclass ga je ontdekken hoe Prachtig en Waardevol je werkelijk bent en dat jouw geloof dat dat niet zo is totaal misplaatst is. Je gaat ontdekken dat jouw Essentie liefde is en dat jouw problemen grotendeels voort komen uit de ontkenning daarvan. De masterclass geeft je een ‘boost’ die vervolgens in het online gedeelte verder versterkt wordt en omgezet in praktische gedragsverandering, middels meditaties, opdrachten, etc.

Tijdens deze masterclass wordt gewerkt met een unieke mix van ‘state of the art’ technieken, die ieder hun effectiviteit bewezen hebben.

De belangrijkste hiervan zijn:

Opstellingen

Familie-opstellingen, keuze-opstellingen, spirituele opstellingen. Familie-opstellingen worden met name gebruikt bij de patroondoorbreking. De andere opstellingsvormen zijn meer verbonden met je innerlijke bronnen en thema-verkenning.

The Journey

The Journey vormt een hybride tussen spiritualiteit en psychologie en is momenteel een van de krachtigste vormen van heling. Het biedt zeer krachtige visualisaties en brengt je direct in contact met je Bron.

Innerlijk kind werk

De kern van elke vorm van heling is zelfliefde. Je innerlijke kind is daar een krachtige manifestatie van. Heling op het gekwetste kind, maar de weg vrij naar het oer-kind en daarmee naar de pure levensenergie en de Bron van Liefde.

Rebirthing

Intensieve ademtherapie. De adem is rechtstreeks verbonden met de levensenergie. Door de adem te intensiveren breng je letterlijk meer levensenergie in je systeem en alles wat die energie blokkeert gaat onherroepelijk naar de oppervlakte komen. De adem/energie zelf is de helende factor. Rebirthing kan ook gebruikt worden in combinatie met b.v. innerlijk kind werk.

Astrologie

Je geboortehoroscoop is de blauwdruk van wat je wil leven. Het is een afspiegeling van jouw potentie. Hoe beter je je geboortehoroscoop begrijpt hoe duidelijk je je levensdoel zult zien en ook hoe je daar invulling aan kunt geven.

Transactionele Analyse

TA is gebaseerd op het mensbeeld, zoals dat door Sigmund Freud ontwikkeld is. TA is met name erg nuttig om inzicht te krijgen in de interactiepatronen tussen mensen.

Meditatie

We zullen werken met verschillende meditatievormen, aangezien meditatie (naast the Journey) de aangewezen weg is om de verbinding met je Hogere Zelf te versterken.

Chanten

Chanten, oftewel het zingen van op muziek gezette mantra’s, is een specifieke vorm van meditatie, waarbij met name het hartchakra, het keelchakra en het emotielichaam geactiveerd worden. Chanten is een vorm van Bhakti Yoga, Eenwording door Devotie. Het gebruikt de gevoelskant als ingang om in contact te komen met je Hogere Zelf, het opent het hart en balanceert de emoties.

Een cursus in wonderen

Dit boek geeft de achterliggende visie rondom het mens zijn. Begrijpen wat je werkelijk bent en vooral ook wat je niet bent, maakt dat je je kunt gaan identificeren met wat je werkelijk bent en dat je de illusies over wat je dacht te zijn kunt los laten.

Daarnaast

Daarnaast zullen we aanvullend gebruik maken van elementen uit de bio-energetica, biodanza, cognitieve- en gedragstherapie en creatieve therapie.

Ik ben door de masterclass heel erg bewust geworden van mijn levensdoel, waardoor ik de dingen die gebeuren makkelijker kan accepteren; ik kan het zien als deel van het leven en ik kan makkelijker mijn verantwoordelijk nemen voor wat ik heb gecreëerd. Ik ga veel bewuster door het leven en ik kan liefdevol naar mezelf kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=cHLu-NPM72Q

Kevin van Vossen, survival-werker met kinderen en jeugd/rapper, Almere

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren.

en

Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin.

en

Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!

Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij weten hoe je volledig tot bloei kunt komen?

Tast niet langer in het duister en meld je aan voor de masterclass!

Toestemming opslag gegevens

5 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This