Masterclass astrologie voor iedereen

~ een ontdekkingsreis in jezelf ~

Mezelf beter leren begrijpen door astrologie

Sinds ik eind jaren ’90 in de spiritualiteit belandde heb ik altijd een latente interesse in astrologie gehad; ik las er boeken over, maar het was me te ingewikkeld om er echt iets mee te kunnen. In 2012 kwam ik, nota bene via een datingsite, in contact met iemand die een astrologie opleiding volgde bij Karen Hamaker-Zondag in Amstelveen. Ik zocht de website op en zag dat er een open dag aanstaande was. Zoals bij mij wel vaker gebeurt, wist ik na die open dag dat dit de juiste plek was voor mij en dat dit het juiste moment was om daadwerkelijk met astrologie aan de slag te gaan. En zo gebeurde.

Al snel begon ik gedrag van mezelf te herkennen in de astrologische duiding en vielen er stukjes op hun plek. De herkenning die ik in de astrologie vond heeft me erg geholpen om te begrijpen hoe ik in elkaar zit en daarmee hielp het me bij mijn zelfacceptatie. Ik begreep waarom ik me altijd anders dan anderen gevoeld heb, waarom ik zoveel onzekerheid en angst in mijn leven heb gehad en waarom mijn leven af en toe van die onverwachtse veranderingen te zien gaf. Grappig genoeg toonde mijn horoscoop ook dat astroloog worden één van de mogelijkheden uitwerkingen was van mijn geboortehoroscoop (net zoals mijn voorgaande werk in de elektrotechniek en informatica en mijn huidige werk als diepte-therapeut). Doordat de stukjes op hun plek vielen kon ik mezelf veel beter accepteren zoals ik was.

Jouw geboortehoroscoop is jouw blauwdruk; het laat je ziet wat jij WIL leven, inclusief de uitdagningen die daarbij horen.

Astrologie helpt je:

 • om jezelf en anderen te begrijpen,

 • om jezelf te accepteren,

 • om beter met anderen om te kunnen gaan en

 • waarom bepaalde dingen zich op bepaalde momenten in je leven afspelen.

Sinds 2012 vormt astrologie een vast onderdeel van mijn werk

Ik ben praktisch ingesteld en ik leer door te doen. Meteen vanaf het begin van mijn studie astrologie, bij Stichting Achernar en later bij de Academie voor Astrologie, ben ik astrologie gaan toepassen in zowel mijn eigen leven als bij cliënten. Dat betekent dat ik mijn kennis van en vaardigheden in de astrologie ondertussen heb kunnen inzetten bij ruim 400 mensen; dat geeft een schat aan ervaring. Astrologie vormt een vast onderdeel van mijn werk als psychosociaal therapeut. Het geeft mensen zoveel inzicht in waarom ze doen wat ze doen en het helpt hen enorm om zichzelf en anderen te accepteren zoals ze zijn.

Waarom zou je mee doen aan deze masterclass astrologie?

9

omdat je geinteresseerd bent in astrologie

9

omdat je behoefte hebt aan verdieping in je leven

9

omdat je jouw potentie meer wilt kunnen leven

9

omdat je wilt begrijpen waarom je bent zoals je bent en je doet zoals je doet

9

omdat je geinteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling

9

omdat je anderen beter wilt leren begrijpen, zodat je beter met ze om kunt gaan

9

omdat je wilt weten wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn

Wat biedt deze masterclass je?

7

inzicht in de basisonderdelen van jouw horoscoop

7

het van binnenuit ervaren van jouw horoscooponderdelen

7

een ervaringsgerichte benadering

7

handvatten om om te gaan met je subpersoonlijkheden

7

je ontvangt handouts die je helpen om je eigen horoscoop te duiden

7

begrip in hoe horoscooponderdelen werken door de ervaringen van anderen te horen

7

vooral heel veel plezier in het 'spelen' met astrologie

7

je ontvangt een uitdraai van jouw horoscoop

Masterclass: astrologie voor iederen

~ wat gaan we doen? ~

9

Je krijgt een uitdraai van jouw geboortehoroscoop (PDF)

9

We gaan planeten stuk voor stuk behandelen inclusief de plaatsing in jouw horoscoop

9

we werken van enkelvoudig naar samengestelde delen

9

Je krijgt uitleg en handouts met de basisonderdelen van de horscoop: de planeten, de tekens, de huisen en de aspecten

9

Je gaat de werking van planeet inclusief plaatsing van binnenuit ervaren d.m.v. visualisaties

5 webinars

Deze masterclass is een pilot en we beginnen met 5 webinars.

Alle webinars worden opgenomen, zodat je ze kunt terug kijken als je er een keer niet bij kunt zijn.

We bouwen het duiden van de horoscoop stapsgewijs op:

 1. een algemeen uitleg over de opbouw en onderdelen van de horoscoop
 2. we bekijken de afzonderlijke planeten
 3. dan voegen we het teken toe
 4. daarna het huis
 5. en als laatste de aspecten

Woorden zijn slechts woorden, ervaring beklijft beter. Een stuk uitleg is nodig om überhaupt te weten waar je mee bezig bent. De focus zal echter liggen op het ervaren van jouw horoscooponderdelen, middels visualisaties. Dat geldt voor de onderdelen 2 t/m 5.

Met de visualisaties kun je vervolgens zelf verder experimenteren.

Masterclass data:

4 Avonden

Data: donderdag 6/6, 13/6, 20/6 en 27/6 2019, 19.30 – 21.30 uur

Locatie: SoulNature, Walvisplein 79, 1317 JZ Almere

Kosten: Masterclass: € 125,- (zie kortingsmogelijkheden)

Korting:

 • Bij boeking en betaling voor 1 juni 2019: € 95,- i.p.v. € 125,-
 • Heb je eerder een masterclass bij SoulNature gedaan: € 10,- extra korting
 • Voor elke deelnemer die zich via jou aanmeldt krijg jij € 25,- extra korting

Annulering: tot 7 dagen voor aanvang 75% retour, daarna 0%.

Tijdens deze masterclass werken we met verschillende technieken, die ieder hun effectiviteit bewezen hebben.

De belangrijkste hiervan zijn:

Astrologie

Basiskennis over:

 • de opbouw van een horoscoop
 • de werking van de 4 elementen
 • uitleg over Zon in teken
 • uitleg over Maan in teken
 • uitleg over Asc in  teken

Opstellingen

Astrologische opstellingen, specifiek gericht op de thema’s van deze masterclass.

The Journey

Met name kampvuur-processen en eventueel andere ondersteunende processen.

Visualisaties

Specifiek gericht op de thema’s van deze masterclass.

Praktische opdrachten

Praktische opdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen en zo de ervaring te verdiepen.

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.

Kevin van Vossen, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren.

en

Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin.

en

Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!

Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij jezelf beter leren begrijpen?

Meld je dan aan voor deze masterclass!

Ik wil mijn horoscoop leren begrijpen
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Toestemming opslag gegevens

3 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This