Hoe jij jezelf bent kwijt geraakt en hoe je jezelf weer kunt terug vinden

7 video’s + een e-book

In deze 7 korte video’s leg ik jou uit hoe je jezelf bent kwijt geraakt en hoe je jezelf weer kunt terug vinden. In het e-book kun je het ook nog eens nalezen.

 

Thuiskomen bij jezelf: video 1 van 7

Thuiskomen bij jezelf: video 2 van 7

Thuiskomen bij jezelf: video 3 van 7

Thuiskomen bij jezelf: video 4 van 7

Thuiskomen bij jezelf: video 5 van 7

Thuiskomen bij jezelf: video 6 van 7

Thuiskomen bij jezelf: video 7 van 7

Herken jij je hierin?

  • Loop jij vast in je leven?
  • Voel je dat jij bereid bent om je te bevrijden van je beperkende patronen?
  • Durf je het aan om buiten je comfort zone te stappen?
  • Heb je genoeg van het wegkruipen, je aanpassen, de lasten van anderen op jouw schouders nemen?
  • Geloof jij dat er meer is tussen hemel en aarde en dat je hier met een bepaald doel bent?
  • Is het leven zo vriendelijk geweest om je in een crisis te storten?
  • Wil je eindelijk jouw ware levensdoel gaan leven, in vrijheid en overvloed?

Dan ben je er klaar voor om je aangepaste zelf af te leggen, de patronen die je niet langer dienen los te laten, en je ware Zelf te gaan laten stralen, met voldoening en toenemend geluk als resultaat!

Ik vond het eigenlijk wel eng, omdat ik niet wist wat te verwachten bij de ademsessies. Ik ben namelijk nogal angstig en heb vooral iets (niets) met ademhalen. Dus was ik niet helemaal op mijn gemak. Gelukkig heeft Peter de gave dat hij je op je gemak kan stellen, dat helpt in het begin enorm. Niks moet trouwens, er staat geen druk op je. Je gaat zover als jezelf wilt. De sessie gaat in tijd gerekend voorbij, alsof het maar 5 minuten is. Eigenlijk heb je geen notie meer van tijd. M.b.v. muziek raak je in een staat van meditatie, wat prettig aanvoelt. Tijdens deze staat confronteert  Peter je met onverwerkte zaken uit het verleden, gevoelskwesties en laat ze je opnieuw doorleven. Het klinkt heel zwaar, maar is het op dat moment niet, eigenlijk voel je je heel bevrijd. Dit gebeurt geleidelijk in een aantal sessies. Het ‘ruimt’ emoties op, je voelt je wel moe, maar ook rustig na zo’n sessie. Neem wel de tijd en vooral na een sessie geen afspraken maken, zodat je weer rustig tot jezelf komt. Ik kan iedereen aanraden om deze ervaring te beleven, het maakt je een ander, misschien meer volledig mens, kortom het brengt het goede in je boven.
Louise

Peter Thijssens is een absolute aanrader! Na een verbroken relatie kwam ik in een behoorlijke dip terecht. Peter bleek een zeer bekwame gesprekspartner, therapeut en coach. Trefzeker en liefdevol bracht hij me door een combinatie van gesprekken, familie-opstellingen en ademtherapie tot inzichten die voor mij nieuw en levensveranderend waren. Vooral de ademtherapie (rebirthing) was verrassend effectief. Door op een bepaalde manier te ademen kon ik oude, soms onbekende emoties voelen en met veel gemak loslaten. Hierdoor kwam er ruimte voor nieuwe gevoelens en kon ik heden en verleden vanuit een nieuw perspectief zien. Het fijne van deze vorm van therapie is dat er weinig woorden nodig zijn voor een zeer diepgaande ervaring. Ideaal voor mensen die net als ik geen heil (meer) zien in ‘graven’ in het verleden. Zonder enige terughoudendheid kan ik stellen dat ik dankzij Peter op een nieuwe manier in het leven sta. Bestond er voor therapeuten en coaches een puntensysteem , dan zou ik Peter de hoogste score van vijf sterren geven. Ik heb zelf al behoorlijk veel aan zelfontwikkeling gedaan en neem niet zomaar iets van iemand aan. Peter Thijssens is helder, ongelofelijk integer en als mens op spiritueel, emotioneel en mentaal niveau meer dan voldoende ontwikkeld om eigenwijze klanten zoals ik te geven waarvoor ze komen, en meer.
E.R.

Hilversum

Voordat ik met Peter in contact kwam had ik veel boosheid van binnen en vond ik het moeilijk om van situaties te genieten. Ik wilde graag veranderen maar had het gevoel dat ik vast zat. Na wat ge-google kwam ik toen bij SoulNature terecht en in contact met Peter Thijssens. Peter heeft mij geholpen om weer echt van het leven te gaan genieten en om mijn potentieel als mens te ervaren. Ik ben Peter erg dankbaar voor zijn kundigheid en oprechte aandacht waarmee hij me heeft begeleid. Peter heeft me via opstellingen en visualisaties laten ervaren op hoeveel verschillende wijzen heel het leven als het ware achter mij staat. Ik kreeg nieuwe inzichten over pijnlijke situaties uit mijn verleden en zag de lichtpuntjes die er ook in verscholen lagen. Na een sessie voelde ik me vaak alsof ik een oude huid had afgeworpen. Zo heb ik pijn uit verleden een plek kunnen gegeven en van hun verlammende angel ontdaan. Bij de ademhalingstherapie werd ik geconfronteerd met de kracht van mijn wezen maar ook met de verkrampte toestand waarin die verkeerde. Dat besef heeft me geholpen met meer vertrouwen in het leven te staan en een lossere houding aan te nemen. Ik heb Peter leren kennen als een warme persoonlijkheid met een open mind, spiritueel en altijd bereid zijn kennis te delen. Zonder meer een aanrader voor eenieder die graag aan zichzelf wil werken!
P.H.

Almere

Wil jij LEVEN in plaats van overleven?

Laten we dan kijken hoe ik jou daarbij kan ondersteunen!

Aanvraag gesprek

Ik geef toestemming dat mijn contactgegevens worden opgeslagen

4 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This