Individuele therapie

Comfortzone

In 2015 deed ik een workshop ‘Stralend ondernemen’. Aan het eind van de workshop werd gevraagd of je de jaartraining ging doen. Mijn eerste reactie was angst: ‘dat bedrag kan ik me helemaal niet veroorloven’. Toen ik wat dieper ging navoelen, ontdekte ik een onderliggende angst: ‘ik ben bang om het klein blijven los te laten’. Toen wist ik dat dit het moment was om dat patroon los te laten en ik ben de jaartraining gaan doen. Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen in dat jaar, ik heb vet buiten mijn comfortzone moeten stappen, ik heb mijn angsten doorleefd … en ik heb mezelf overwonnen.

Terug kijkend op mijn leven zie ik dat dit niet de eerste keer is dat ik dingen in mezelf heb ontdekt waarvan ik niet wist dat het in me zat: mezelf ziend als bang jongetje ben ik door dingen heen gegaan waar de meeste mensen hard voor weg lopen, waar ik dacht gevoelsarm te zijn blijk ik juist boordevol liefde te zitten, waar ik dacht mensenschuw te zijn is werken met mensen mijn leven geworden, van superintrovert ben ik getransformeerd tot ondernemer. Het heeft mij tot de overtuiging gebracht dat ALLES al in ons zit en dat we ALLES kunnen bereiken wat we maar willen. Wel maakt het een groot verschil of wat je wil bereiken vanuit je ego komt of vanuit een diepere laag in jezelf. En ook de timing heb je niet in de hand: het is het juiste moment of niet.

Wat ik kan, kan jij ook.

Het is mijn overtuiging dat in ons allemaal een oneindig Potentieel sluimert, dat er alleen maar op wacht tot wij er klaar voor zijn om het te ontsluiten. Ik denk ook dat het ons levensdoel is om dat te doen, ieder op z’n eigen gebied. Het ontsluiten van dit Potentieel en het toepasbaar maken in het aardse leven is wat SoulNature jou biedt.

Sinds 2008

Sinds in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 400 mensen ieder op hun eigen manier laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Meestal kwamen zij met praktische problemen en waren zij zich niet bewust van de onderliggende laag, maar zij hebben allemaal kunnen proeven aan hun werkelijke potentieel. Een groot deel heeft de handschoen opgepakt, maar een deel ook niet; je moet er namelijk wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Juist omdat ik zelf dit proces meermalen doorlopen heb en verschillende methodieken op werkbaarheid heb getest en de meest effectieve met elkaar verenigd heb, kan ik mijn kennis en ervaring overdragen aan wie klaar is om zichzelf te bevrijden. Het is dan ook mijn missie om mensen die zichzelf willen bevrijden van hun beperkende overtuigingen en emotionele blokkades de handvatten te bieden om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat zij vanuit hun herwonnen vrijheid een lichtend voorbeeld voor anderen mogen zijn.

Heb je het idee dat er veel meer in je zit, maar komt het er niet uit omdat:

9

je bang bent voor afwijzing?

9

je je onzeker voelt als het er op aan komt?

9

je niet gelooft in je eigen kunnen?

9

je moeite hebt met ruzies, meningsverschillen, conflicten en/of disharmonie?

9

je vast te blijft hangen in een relatie, vriendschap, familiekwestie of werksituatie die eigenlijk niet meer past?

9

je je voor van alles verantwoordelijk voelt?

9

je mensen niet wilt kwetsen?

9

je moeite hebt met nee zeggen?

9

je klachten als chronische vermoeidheid, fibromyalgie, burn-out en/of hyperventilatie hebt?

9

je last hebt terugkerende vermoeidheid die maar niet over lijkt te gaan?

Het goede nieuws is dat je je van al deze issues kunt bevrijden.

Al deze pijnpunten komen voort uit onjuiste overtuigingen over wie je werkelijk bent en/of door emotionele blokkades, grotendeels ontstaan in je jeugd. Om jezelf te bevrijden van belemmerende patronen gaat meestal niet in één sessies; het is een proces. Als je door dit proces heen durft te gaan geeft dat de volgende resultaten:

De aanpak is op maat en to the point: we werken doelgericht aan concrete doelen en evalueren dat elke vijf sessies

Geen symptoombestrijding; we pakken de problemen bij de wortel aan, waardoor het resultaat blijvend is

Een uitgekiende mix van psycho-educatie, emotionele doorbraaksessies en praktische oefeningen; denken, voelen en doen worden op één lijn gebracht

We nemen uitgebreid de tijd voor jou (1,5 – 2 uur)

Je bepaalt zelf de tijd tussen twee sessies

De aanpak is ervaringsgericht, het zijn niet slechts woorden

Een unieke integratie van ‘state of the art’ werkvormen die ieder in de praktijk hun waarde bewezen hebben

Een kruisbestuiving tussen spiritualiteit en psychologie

De mogelijkheid tot verdere verdieping middels workshops, trainingen en meditatiegroep

Zowel voor individuele therapie als relatie therapie

De sessies worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering (https://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars)

Op maat gesneden

De aanpak is op maat gesneden. De individuele- of relatietherapie begint met een intake. Daarna kun je kiezen voor een pakket van vijf sessies of voor losse sessies. Ook is er de keuze voor full on therapie sessies of meer praktische en kortere coaching sessies. Daarnaast is er de mogelijkheid voor telefonisch/skype en e-mail coaching. Je kunt jouw pakket dus helemaal zelf samenstellen en aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen is te vinden op (link naar pdf met tarieven en mogelijkheden).

Tijdens de sessies wordt gewerkt met een unieke mix van ‘state of the art’ technieken, die ieder hun effectiviteit bewezen hebben. De belangrijkste hiervan zijn:

7

Opstellingen

Familie-opstellingen, keuze-opstellingen, spirituele opstellingen. Familie-opstellingen worden met name gebruikt bij de patroondoorbreking. De andere opstellingsvormen zijn meer verbonden met je innerlijke bronnen en thema-verkenning.

7

The Journey

The Journey vormt een hybride tussen spiritualiteit en psychologie en is momenteel een van de krachtigste vormen van heling. Het biedt zeer krachtige visualisaties en brengt je direct in contact met je Bron.

7

Innerlijk kind werk

De kern van elke vorm van heling is zelfliefde. Je innerlijke kind is daar een krachtige manifestatie van. Heling op het gekwetste kind, maakt de weg vrij naar het oer-kind en daarmee naar de pure levensenergie en de Bron van Liefde.

7

Transactionele Analyse

TA is gebaseerd op het mensbeeld, zoals dat door Sigmund Freud ontwikkeld en door Eric Berne verder uitgewerkt is. TA is met name erg nuttig om inzicht te krijgen in de interactiepatronen tussen mensen.

7

EMDR

EMDR is de meest effectieve vorm van traumatherapie van dit moment. Het werkt vooral goed bij (onverwerkte) gebeurtenissen waar een sterke emotionele lading op zit, zoals ongevallen, misbruik, geweldsincidenten, overlijdens, of bij fobieën. Deze therapievorm is nog vrij nieuw en toepassingen op andere terreinen, zoals bij chronische patronen zijn in ontwikkeling.

7

Rebirthing

Rebirthing is een vorm van intensieve ademtherapie, waarbij rechtstreeks met de helende kracht van de levensenergie wordt gewerkt. De beleving is vaak intens. Met name voor mensen die moeilijk bij hun emoties kunnen komen is Rebirthing een goede manier om daar alsnog bij te komen.

7

Astrologie

Astrologie biedt verschillende mogelijkheden. Je geboortehoroscoop laat zien wat jouw blauwdruk is, wat je WIL leven, welk gereedschap je daarvoor hebt en wat je valkuilen zijn. Het geeft duidelijkheid over wat jouw aanleg is en wat aangeleerd gedrag is. Het geeft inzicht in de familiepatronen die je hebt mee gekregen en die bij jou een uitweg zoeken. Het kan je ook laten zien hoe jij en significante anderen op elkaar inspelen, met name interessant voor relatietherapie. Astrologie kan je ook laten zien welke thema’s er op dit moment spelen, wat kan verklaren waarom je ‘nu’ tegen bepaalde dingen aan loopt.

7

Daarnaast

Daarnaast zullen we aanvullend gebruik maken van elementen uit de bio-energetica, cognitieve- en gedragstherapie en creatieve therapie.

Wil jij in je kracht komen?

Neem dan nu contact met me op en laten we kijken wat de mogelijkheden zijn!

Ik wil mezelf bevrijden

Pin It on Pinterest

Share This