Kom herboren uit jouw crisis

Ervaar dat dit het moment is om jezelf te bevrijden van wat niet meer bij je past

Wil jij graag uit jouw crisissituatie komen, maar …

E

... weet je niet hoe?

Voel je wel dat deze manier van leven niet meer bij je past, maar weet je niet goed hoe dat te veranderen?
E

... durf je niet goed het oude vertrouwde los te laten?

Wil je wel voor jezelf kiezen, maar geloof je niet dat je het kunt of ben je bang voor het onbekende?
E

... ben je bang voor de reactie van anderen?

Ben je bang dat je veroordeeld of beschuldigt zul worden, wil je mensen niet kwetsen, ben je band dat mensen boos op je zullen worden of je in de steek zullen laten?

Vraag een 'kom herboren uit jouw crisis'-sessie t.w.v. € 45,- aan en ervaar dat je het wel degelijk kunt

Ik geef slechts 10 gratis sessies weg: wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Hoe crisissen mijn vrienden werden

Mijn eerste grote verandering kwam toen ik na 10 jaar uit de IT gestapt ben en de overstap gemaakt heb naar de hulpverlening. Ik hing enorm aan mijn veiligheid, maar het ging niet meer; pas toen het tot een conflict (= crisis) kwam had ik de moed om te zeggen

‘en nu wil ik niet meer’.

Een volgende grote stap was om mijn huwelijk te beëindigen. Hier heb ik jarenlang mee geworsteld, omdat ik zo bang was om alleen te komen staan. De omslag kwam toen ik voelde dat ik in staat was om een einde aan mijn leven te maken: hoe groot kan een crisis zijn? Het gaf me veel zelfvertrouwen om te ontdekken dat ik ook op eigen benen kon staan.

En zo kan ik nog een hele lijst aan situaties op schrijven, waarin het tot een soort kookpunt moest komen voordat ik mijn comfortzone durfde te verlaten.

Hetzelfde zie ik het keer op keer bij cliënten gebeuren:

een crisis is HET moment dat je er klaar voor bent om dat wat niet meer past los te laten.

Ik heb honderden cliënten begeleid om hun crisis te gebruiken om zichzelf te bevrijden van patronen die niet meer pasten, met als resultaat dat ze zich vrijer voelden, energieker, blij met zichzelf en hun leven, met veel meer zelfvertrouwen en gelukkiger.

Wil jij weten of DIT jouw moment is?

Boek een gratis ‘kom herboren uit je crisis’-sessie van 20 minuten!

Toestemming opslag gegevens

13 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This