E-book ‘Terugkeer naar de Eenheid’

Duidingen naar aanleiding van teksten uit

Een cursus in wonderen

Terugkeer naar de Eenheid

Een feest der herkenning

Rond mijn 33e is mijn spirituele ontwikkeling begonnen; voor die tijd had ik geen idee wat spiritualiteit was. Ik kwam in een spirituele groep terecht en er ging een wereld voor me open. Toen ik mijn eerste weekendretraite deed voelde ik dat ik thuis kwam. Mijn ontwikkeling ging snel en mijn leven draaide in korte tijd 180 graden om; ik verliet de informatica, ging psychologische opleidingen en ging in de hulpverlening werken. In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf SoulNature gestart.

Vanaf 2000 heb ik 5 jaar artikelen geschreven voor het kwartaalblad Religie & Mystiek. Tot op dat moment wist ik niet dat er een schrijver in mij schuilde en tot mijn verbazing bleek ik heel goed te kunnen schrijven. Naast columnist deed ik ook boekrecensies en daardoor merkte ik ook dat bepaalde boeken voor mij leefden. Ik begreep de diepere betekenis van wat ik las. Het werd zelfs zo sterk dat ik in mijn leven ervoer wat ik in bepaalde boeken las en soms ervoer ik het zelfs vóórdat ik het las. Deze boeken waren voor mij dan ook een feest der herkenning.

De schrijver in mij

Door mijn ervaringen als schrijver voor Religie & Mystiek en in andere bladen en mijn inzicht in de diepere lagen van geschriften kwam het idee in mij op om mijn inzichten op schrift te stellen en te bundelen tot een boek. Het eerste boek wat ik ben gaan schrijven betrof esoterische duidingen van Torah, Bijbel en Koran.

Een cursus in wonderen

In 2012 raadde iemand mij het boek De verdwijning van het universum van Gary R. Renard aan. Een paar maanden eerder had in een realisatie over de Val uit het Paradijs en over hoe het ego ontstaan is gehad; het was heerlijk om in het boek van Gary Renard bevestigd te zien wat ik zelf had ervaren. Daarna heb A course in miracles aangeschaft en in 2015 de Nederlandse versie. In deze boeken vond ik heel veel terug van hoe ik zelf dingen zag en ervoer. Ik merkte ook hoe wat ik las zich manifesteerde in mijn leven en andersom.

Na mijn eerste boek werd de duiding van teksten uit Een cursus in wonderen mijn tweede project. En zo is Terugkeer naar de Eenheid ontstaan.

De Val uit het Paradijs heeft nooit plaats gevonden.

In essentie is dat de enige Waarheid die je hebt te doorzien, al het andere volgt hier uit.

‘ik’ is wat je NIET bent.

Spiritualiteit ontmoet psychologie

Ik heb 12 jaar bij een spirituele school onder leiding van een Guru gezeten. Daarna heb ik nog onderdeel uitgemaakt van verschillende spirituele groepen, met name uit de theosofische hoek. De laatste jaren is the Journey, een kruisbestuiving tussen spiritualteit en psychologie, mijn ‘thuis’.

Ik heb ook verschillende therapeutische opleidingen gevolgd, waaronder Psychosociaal Werk, rebirthing, psychodynamisch lichaamswerk, opstellingenwerk en het Journey Practitioner Program. Daarnaast ben ik astroloog.

Juist doordat ik me zowel in de spiritualiteit als in de diepte-psychologie heb verdiept en deze aan den lijve ervaren heb, kan ik beide werelden bij elkaar brengen. Dat heb ik reeds gedaan in de vorm van artikelen in bladen zoals Religie & Mystiek, Psychosociaal Digitaal, het e-zine Zinzet en in vele blogs; en nu dus in boekvorm.

Wil je het gedachtegoed van Een cursus in wonderen leren begrijpen en

9

is het boek te mentaal voor je?

9

hou je van een boek waarin je dagelijks een hoofdstuk zou kunnen lezen?

9

wil je graag makkelijk leesbaar taalgebruik?

9

ben je nog relatief nieuw in de spiritualiteit?

9

hou je van een aardse aanpak?

9

wil je het nu meteen kunnen aanschaffen?

Schaf dan nu het e-book Terugkeer naar de Eenheid aan!

7

80 duidingen van citaten uit 'Een cursus in wonderen'

7

163 bladzijden

7

makkelijk leesbaar

7

ook voor als je relatief nieuw bent in de spiritualiteit

E-book Terugkeer naar de Eenheid bestellen?

Nu van € 24,95 voor € 14,95! (kortingscode: TERUGKEER)

Pin It on Pinterest

Share This