Durf jij het aan om groots te zijn en jezelf niet langer klein te houden?

Comfortzone

In 2015 deed ik een workshop ‘Stralend ondernemen’. Aan het eind van de workshop werd gevraagd of je de jaartraining ging doen. Mijn eerste reactie was angst: ‘dat bedrag kan ik me helemaal niet veroorloven’. Toen ik wat dieper ging navoelen, ontdekte ik een onderliggende angst: ‘ik ben bang om het klein blijven los te laten’. Toen wist ik dat dit het moment was om dat patroon los te laten en ik ben de jaartraining gaan doen. Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen in dat jaar, ik heb vet buiten mijn comfortzone moeten stappen, ik heb mijn angsten doorleefd … en ik heb mezelf overwonnen.

Terug kijkend op mijn leven zie ik dat dit niet de eerste keer is dat ik dingen in mezelf heb ontdekt waarvan ik niet wist dat het in me zat: mezelf ziend als bang jongetje ben ik door dingen heen gegaan waar de meeste mensen hard voor weg lopen, waar ik dacht gevoelsarm te zijn blijk ik juist boordevol liefde te zitten, waar ik dacht mensenschuw te zijn is werken met mensen mijn leven geworden, van superintrovert ben ik getransformeerd tot ondernemer. Het heeft mij tot de overtuiging gebracht dat ALLES al in ons zit en dat we ALLES kunnen bereiken wat we maar willen. Wel maakt het een groot verschil of wat je wil bereiken vanuit je ego komt of vanuit een diepere laag in jezelf. En ook de timing heb je niet in de hand: het is het juiste moment of niet.

Wat ik kan, kan jij ook.

Het is mijn overtuiging dat in ons allemaal een oneindig Potentieel sluimert, dat er alleen maar op wacht tot wij er klaar voor zijn om het te ontsluiten. Ik denk ook dat het ons levensdoel is om dat te doen, ieder op z’n eigen gebied. Het ontsluiten van dit Potentieel en het toepasbaar maken in het aardse leven is wat SoulNature jou biedt.

Meer dan 400 mensen

Sinds in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 400 mensen ieder op hun eigen manier laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Meestal kwamen zij met praktische problemen en waren zij zich niet bewust van de onderliggende laag, maar zij hebben allemaal kunnen proeven aan hun werkelijke potentieel. Een groot deel heeft de handschoen opgepakt, maar een deel ook niet; je moet er namelijk wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Juist omdat ik zelf dit proces meermalen doorlopen heb en verschillende methodieken op werkbaarheid heb getest en de meest effectieve met elkaar verenigd heb, kan ik mijn kennis en ervaring overdragen aan wie klaar is om zichzelf te bevrijden. Het is dan ook mijn missie om mensen die zichzelf willen bevrijden van hun beperkende overtuigingen en emotionele blokkades de handvatten te bieden om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat zij vanuit hun herwonnen vrijheid een lichtend voorbeeld voor anderen mogen zijn.

Weet je dat je gevoeligheid een kwaliteit is en dat je veel meer zou kunnen betekenen, maar laat je je tegen houden door:

Jij kunt jezelf bevrijden van deze ‘saboteurs’.

Al deze pijnpunten komen voort uit onjuiste overtuigingen over wie je werkelijk bent en/of door emotionele blokkades. Als je door deze illusies en blokkades heen breekt, dan:

9

ervaar je wie je werkelijk bent en weet je dat je dit daadwerkelijk kunt leven

9

heb je duidelijk wat jouw doel hier op aarde is en hoe jij een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn

9

weet je wat jouw belemmerende patronen zijn, hoe ze ontstaan zijn en hoe je ze los kunt laten

9

ervaar je een stijgende levenslust en levensenergie

9

ben je in staat om adequaat om te gaan met situaties waar je tot nu toe in vast liep

9

voel je je bevrijd van oude lasten die je al lang met je mee droeg en weet je hoe je er nog meer los kunt laten

9

ben je in staat om je leven zo in te richten dat het jouw levensdoel ondersteunt

Dedicated living

9

Een combinatie van individuele doorbraaksessies, het samen met een ondersteunende groep ontdekken en ontvouwen van je ware potentie en thuiswerkopdrachten

9

Een baanbrekende kruisbestuiving tussen spiritualiteit en psychologie

9

Een traject met een vaste lengte

9

Toegang tot periodieke opfrisdagen

9

Mogelijkheid tot wekelijkse coaching

9

Een unieke integratie van ‘state of the art’ werkvormen die ieder in de praktijk hun waarde bewezen hebben

9

De mogelijkheid om zelf je pakket samen te stellen

9

De mogelijkheid tot verdere verdieping na dit traject

9

Toetreding tot een online community

Dedicated living

Het programma ‘Dedicated living’ is gebaseerd op de unieke ‘Jaya Ram method’. ‘Jaya Ram’ is Sanskriet en betekent zoveel als ‘de Overwinning van het Ware Zelf in gemanifesteerde vorm’. De ‘Jaya Ram’ methode bestaat uit 7 stappen:

1

Just Perfect as You Are

2

A farewell to the past

3

Your life purpose

4

Avant garde

5

Rite de passage

6

And go!

7

Manifestation circles

Planning

9

Data: volgen nog.

9

de dagen zullen ongeveer om de vier weken gehouden worden, op een zondag; met onderbreking voor vakanties

9

de terugkom-dag is 12 weken na de laatste dag van het basisprogramma

9

Locatie: volgt nog; Almere

9

Geïnteresseerd? Neem contact met me op!

De ‘Jaya Ram’ methode

De ‘Jaya Ram’ methode pakt dingen niet hap snap aan, maar werkt vanuit een fundamentele aanpak, van binnen naar buiten werkend, vanaf de Bron tot aan fysieke manifestatie. Door de vrijheid in pakketkeuze, bepaal je zelf hoe intensief en fundamenteel jouw traject is.
Naast de groepsdagen wordt het programma ondersteund door video’s, hand-outs en thuiswerkopdrachten. Contact met je medecursisten wordt onderhouden middels een speciaal voor deze training opgezette facebook-groep. Het is de bedoeling dat je thuis verder werkt met de visualisaties, meditaties en andere opdrachten.

Binnen dit programma wordt gewerkt met een unieke mix van ‘state of the art’ technieken, die ieder hun effectiviteit bewezen hebben. De belangrijkste hiervan zijn:

Opstellingen

Familie-opstellingen, keuze-opstellingen, spirituele opstellingen. Familie-opstellingen worden met name gebruikt bij de patroondoorbreking. De andere opstellingsvormen zijn meer verbonden met je innerlijke bronnen en thema-verkenning.

The Journey

The Journey vormt een hybride tussen spiritualiteit en psychologie en is momenteel een van de krachtigste vormen van heling. Het biedt zeer krachtige visualisaties en brengt je direct in contact met je Bron.

Innerlijk kind werk

De kern van elke vorm van heling is zelfliefde. Je innerlijke kind is daar een krachtige manifestatie van. Heling op het gekwetste kind, maar de weg vrij naar het oer-kind en daarmee naar de pure levensenergie en de Bron van Liefde.

Rebirthing

Intensieve ademtherapie. De adem is rechtstreeks verbonden met de levensenergie. Door de adem te intensiveren breng je letterlijk meer levensenergie in je systeem en alles wat die energie blokkeert gaat onherroepelijk naar de oppervlakte komen. De adem/energie zelf is de helende factor. Rebirthing kan ook gebruikt worden in combinatie met b.v. innerlijk kind werk.

Astrologie

Je geboortehoroscoop is de blauwdruk van wat je wil leven. Het is een afspiegeling van jouw potentie. Hoe beter je je geboortehoroscoop begrijpt hoe duidelijk je je levensdoel zult zien en ook hoe je daar invulling aan kunt geven.

Transactionele Analyse

TA is gebaseerd op het mensbeeld, zoals dat door Sigmund Freud ontwikkeld is. TA is met name erg nuttig om inzicht te krijgen in de interactiepatronen tussen mensen.

Meditatie

We zullen werken met verschillende meditatievormen, aangezien meditatie (naast the Journey) de aangewezen weg is om de verbinding met je Hogere Zelf te versterken.

Chanten

Chanten, oftewel het zingen van op muziek gezette mantra’s, is een specifieke vorm van meditatie, waarbij met name het hartchakra, het keelchakra en het emotielichaam geactiveerd worden. Chanten is een vorm van Bhakti Yoga, Eenwording door Devotie. Het gebruikt de gevoelskant als ingang om in contact te komen met je Hogere Zelf, het opent het hart en balanceert de emoties.

Een cursus in wonderen

Dit boek geeft de achterliggende visie rondom het mens zijn. Begrijpen wat je werkelijk bent en vooral ook wat je niet bent, maakt dat je je kunt gaan identificeren met wat je werkelijk bent en dat je de illusies over wat je dacht te zijn kunt los laten.

Daarnaast

Daarnaast zullen we aanvullend gebruik maken van elementen uit de bio-energetica, biodanza, cognitieve- en gedragstherapie en creatieve therapie.

Aanmelding

Aanmelding gaat via een telefonisch/skype intakegesprek, waarin wordt gekeken of het programma aan sluit bij wat je zoekt en of je er zelf klaar voor bent om dit traject aan te gaan. De aanmelding is definitief als het inschrijfformulier is getekend en de betaling gedaan.
Het kan soms zinvol zijn om al wat voorwerk te doen middels individuele sessies. Ook deze kunnen via de website geboekt worden. Individuele sessies kunnen face2face gegeven worden, maar (deels) kan het ook via skype.

Betaling kan ineens, voorafgaande aan het traject. Gespreide betaling is ook mogelijk.

Masterclasses

Voorafgaand aan het ‘Dedicated Living’ programma kun je een masterclass volgen. Tijdens deze masterclasses gaan we al een voorproefje nemen op het programma door er een onderdeel uit te lichten. Je kunt op deze manier kennis maken met de trainer(s) en de manier van werken.

Je kunt deze masterclass ook geheel zelfstandig en los van ‘Dedicated Living’ volgen; ook de masterclasses zijn namelijk magic.

Bekijk mijn masterclasses

Ik vond het eigenlijk wel eng, omdat ik niet wist wat te verwachten bij de ademsessies. Ik ben namelijk nogal angstig en heb vooral iets (niets) met ademhalen. Dus was ik niet helemaal op mijn gemak. Gelukkig heeft Peter de gave dat hij je op je gemak kan stellen, dat helpt in het begin enorm. Niks moet trouwens, er staat geen druk op je. Je gaat zover als jezelf wilt. De sessie gaat in tijd gerekend voorbij, alsof het maar 5 minuten is. Eigenlijk heb je geen notie meer van tijd. M.b.v. muziek raak je in een staat van meditatie, wat prettig aanvoelt. Tijdens deze staat confronteert  Peter je met onverwerkte zaken uit het verleden, gevoelskwesties en laat ze je opnieuw doorleven. Het klinkt heel zwaar, maar is het op dat moment niet, eigenlijk voel je je heel bevrijd. Dit gebeurt geleidelijk in een aantal sessies. Het ‘ruimt’ emoties op, je voelt je wel moe, maar ook rustig na zo’n sessie. Neem wel de tijd en vooral na een sessie geen afspraken maken, zodat je weer rustig tot jezelf komt. Ik kan iedereen aanraden om deze ervaring te beleven, het maakt je een ander, misschien meer volledig mens, kortom het brengt het goede in je boven.
Louise

Peter Thijssens is een absolute aanrader! Na een verbroken relatie kwam ik in een behoorlijke dip terecht. Peter bleek een zeer bekwame gesprekspartner, therapeut en coach. Trefzeker en liefdevol bracht hij me door een combinatie van gesprekken, familie-opstellingen en ademtherapie tot inzichten die voor mij nieuw en levensveranderend waren. Vooral de ademtherapie (rebirthing) was verrassend effectief. Door op een bepaalde manier te ademen kon ik oude, soms onbekende emoties voelen en met veel gemak loslaten. Hierdoor kwam er ruimte voor nieuwe gevoelens en kon ik heden en verleden vanuit een nieuw perspectief zien. Het fijne van deze vorm van therapie is dat er weinig woorden nodig zijn voor een zeer diepgaande ervaring. Ideaal voor mensen die net als ik geen heil (meer) zien in ‘graven’ in het verleden. Zonder enige terughoudendheid kan ik stellen dat ik dankzij Peter op een nieuwe manier in het leven sta. Bestond er voor therapeuten en coaches een puntensysteem , dan zou ik Peter de hoogste score van vijf sterren geven. Ik heb zelf al behoorlijk veel aan zelfontwikkeling gedaan en neem niet zomaar iets van iemand aan. Peter Thijssens is helder, ongelofelijk integer en als mens op spiritueel, emotioneel en mentaal niveau meer dan voldoende ontwikkeld om eigenwijze klanten zoals ik te geven waarvoor ze komen, en meer.
E.R.

Hilversum

Voordat ik met Peter in contact kwam had ik veel boosheid van binnen en vond ik het moeilijk om van situaties te genieten. Ik wilde graag veranderen maar had het gevoel dat ik vast zat. Na wat ge-google kwam ik toen bij SoulNature terecht en in contact met Peter Thijssens. Peter heeft mij geholpen om weer echt van het leven te gaan genieten en om mijn potentieel als mens te ervaren. Ik ben Peter erg dankbaar voor zijn kundigheid en oprechte aandacht waarmee hij me heeft begeleid. Peter heeft me via opstellingen en visualisaties laten ervaren op hoeveel verschillende wijzen heel het leven als het ware achter mij staat. Ik kreeg nieuwe inzichten over pijnlijke situaties uit mijn verleden en zag de lichtpuntjes die er ook in verscholen lagen. Na een sessie voelde ik me vaak alsof ik een oude huid had afgeworpen. Zo heb ik pijn uit verleden een plek kunnen gegeven en van hun verlammende angel ontdaan. Bij de ademhalingstherapie werd ik geconfronteerd met de kracht van mijn wezen maar ook met de verkrampte toestand waarin die verkeerde. Dat besef heeft me geholpen met meer vertrouwen in het leven te staan en een lossere houding aan te nemen. Ik heb Peter leren kennen als een warme persoonlijkheid met een open mind, spiritueel en altijd bereid zijn kennis te delen. Zonder meer een aanrader voor eenieder die graag aan zichzelf wil werken!
P.H.

Almere

Wil jij vol zelfvertrouwen in het leven staan?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin we gaan kijken of mijn aanpak jou daarbij kan helpen!

AVG

8 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This