‘Burning bright’ sessies

Leven vanuit Innerlijke Leiding

Tot aan mijn 33e leefde ik compleet onbewust. Van spiritualiteit wist ik niets en psychologie moest ik niks hebben. Op een ochtend reed ik de straat uit op weg naar mijn werk. In een flits voelde ik iets veranderen, alsof er een knop om ging. Ik schonk er op dat moment geen aandacht aan, maar het moment, hoe kort het ook was, is me altijd bij gebleven en ik zie het als het begin van ‘ontwaken’.

Niet veel later kwam ik ‘bij toeval’ in een spirituele groep terecht en de eerste keer dat ik daarvan een workshop/mini-retraite deed, wist ik: ‘ik ben thuis gekomen’.

Twee maanden later deed ik een 2-weekse retraite. Ik had allemaal folders mee genomen van opleidingen ik zou kunnen gaan volgen om me om te scholen. Ik heb ze niet ingekeken, maar na 2 weken wist ik wat ik ging doen.

Ik zat niet meer lekker op mijn werk (toen nog in de IT). Ik kreeg een slecht nieuws gesprek en enerzijds schoot ik in de angst en anderzijds wist ik ineens: ‘ik word geholpen om hier uit te stappen’.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van Innerlijke Leiding. En het het is alleen maar sterker geworden. Steeds meer ontdekte ik stukken van mezelf, waarvan ik niet had kunnen vermoeden dat het in me zat en steeds sterker werd ik geleid in mijn leven. Ik heb een aantal erg pijnlijke keuzes moeten maken, maar ik wist dat ik het moest doen. Het heeft me veel gekost, maar het heeft me nog veel meer opgeleverd. Steeds meer werd ik wie ik werkelijk ben, diep van binnenuit. Ik krijg (nog altijd) steeds meer energie, mijn zelfvertrouwen groeit, ik doe datgene waar ik blij van word en ik hou steeds meer van mezelf en daarmee van anderen. Ik ben op weg om te worden Die-ik-altijd-al-geweest-ben …. ik was alleen vergeten wie ik werkelijk ben, niet zoals 99% van de mensheid.

Na 12 jaar bij een Guru gezeten te hebben, wat mijn liefde en mij leven was, ben ik mijn eigen weg gegaan. Een gruwelijk moeilijke keuze, maar ik wist dat ik moest gaan, omdat ik niet kon leven met de oneerlijkheid. Het werd mij heel erg duidelijk dat spiritualiteit voor mij betekent dat je niet alleen mediteert, maar dat je ook je ‘schaduw’ onder ogen hebt te komen en dat als je dat niet doet spiritualiteit het ego net zo makkelijk spiritualiteit als excuus gebruikt om zijn eigenbelang te dienen. Dit is misschien wel de moeilijkste beslissing uit mijn leven geweest. Het heeft me heel erg bewust gemaakt van hoe het ego werkt en wat het wil en hoe groepsdynamieken werken.

Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk ben ik veel sterker uit gekomen. Ik sta nu veel meer in mijn kracht dan ik ooit gedaan heb. En de weg is nog niet ten einde. Mijn motto is: ‘je kunt je ego pas los laten als je eerst een gezond ego hebt ontwikkeld‘. Een ‘gezond’ ego is een contracdictio in termino, ik weet het; wat ik er mee bedoel is dat als je de diepe angsten die gepaard gaan met het onder ogen komen en los laten van het ego wilt kunnen dragen, dan je een behoorlijk grote ‘containment’ (i.e. ego-sterkte) moet hebben om dat aan te durven. Ik weet ondertussen dat er geen emotie is die ik niet aan kan, hoe diep en duister dan ook; het heeft echter jaren gekost om dat op te bouwen. Daarin ligt mijn bevrijding. En wat ik kan … DAT KAN JIJ OOK!!

Wat ik kan, kan jij ook. Het is mijn overtuiging dat in ons allemaal een oneindig Potentieel sluimert, dat er alleen maar op wacht tot wij er klaar voor zijn om het te ontsluiten. Ik denk ook dat het ons levensdoel is om dat te doen, ieder op z’n eigen gebied. Het ontsluiten van dit Potentieel en het toepasbaar maken in het aardse leven is wat SoulNature jou biedt.

The Jaya Ram method

Sinds ik in 2008 mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan 450 mensen ieder op hun eigen manier laten ontdekken dat zij veel meer waren dan zij dachten. Ik heb wonderen mee mogen maken, zowel in mezelf als bij anderen. Het heeft me geholpen om mijn visie te vormen en een werkvorm te vinden die echt werkt.

Ik heb al mijn kennis en ervaring gebundeld in een eigen methodiek: the Jaya Ram methodJaya Ram is een Sanskriet mantra die, vrij vertaald, ‘de Overwinning (Jaya) van het Goddelijke in incarnatie (Ram)’ betekent. Ik voel me erg verbonden met de Ram-energie die voor mij symbool staat voor de connectie tussen hemel en aarde, tussen Ziel en persoonlijkheid, tussen spiritualiteit en psychologie. ‘Op één been kun je niet staan’, was vroeger een gevleugelde uitspraak en als ging die over bier, toch is hij uitstekend van toepassing op het verenigen van de twee werelden.

The Jaya Ram method biedt een geïntegreerde en complete aanpak, van spiritueel niveau tot manifestatie in de aarde. Voor hen die klaar zijn om het overleven vanaf ego-niveau los te laten en te gaan creëren en manifesteren vanuit de Ziel.

Heb je het gevoel dat je er klaar voor bent om vanaf Ziel-niveau te gaan functioneren en te gaan doen waarvoor je werkelijk op aarde bent, maar twijfel je:

9

of je het kunt

9

of het iets voor jou is

9

Je twijfelt aan je eigen Goddelijkheid?

9

of jij het wel verdient

9

of je het aan durft

9

of jij wel een hoger levensdoel hebt

9

of jij wel 'gevoelig' genoeg bent

9

of dit wel het juiste moment is voor jou

Het goede nieuws is dat je daar achter kunt komen

Als wat je leest op deze site je aan spreekt, dan weet ik zeker dat het op jouw pad ligt om ook daadwerkelijk je Ware Zelf te gaan Leven. Daar is geen enkele twijfel over. Je kunt wel twijfelen over de richting en de timing, maar niet over of het jouw doel is. De hamvraag is eerder wanneer het juiste moment is, want dat heb je namelijk niet zelf in de hand; jouw Innerlijke Leiding bepaalt dat.

De Burning Bright sessies geef je antwoord op de volgende vragen:

7

waar jouw ware passie ligt

7

waar je echt blij van wordt

7

hoe je je voelt als je je hart volgt en gaat leven waarvoor je hier echt bent

7

welke prijs je betaalt door vast te blijven houden aan het oude vertrouwde

7

of je motivatie hoog genoeg is

7

of DIT jouw moment is

‘Burning bright’ sessies

9

kortdurend en inzichtgevend

9

recht naar 'the heart of the matter'

9

ondubbelzinnig antwoord op de vraag of DIT jouw moment is

9

telefonisch of via Skype

9

rechtstreeks naar jouw diepste hartenwens

9

een echte power boost

Praktische informatie ‘Burning bright‘-sessies:

Contactvorm: telefonisch of via Skype

Duur: ca. 30 minuten

Prijs: € 47,95

Wachttijd: geen!, je kunt binnen 2 weken jouw ‘Burning bright‘-sessie doen

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij weten of DIT jouw moment is?

Tast niet langer in het duister en boek een ‘Burning bright’-sessie!

Ik wil weten of DIT mijn moment is
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Toestemming opslag gegevens

11 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This