breakthrough processes

‘Breakthrough’ processes

Kort en krachtig door blokkades heen breken

Ego-sterkte is een vakterm voor draagkracht. Ego-sterkte is één van de factoren die meegenomen wordt om te bepalen of en welke therapie bij iemand past. De Engelse term hiervoor is containment, wat ik zelf een veel mooiere term vind. Containment zou je kunnen vertalen met bevattingsvermogen. Mijn eerste therapie deed ik begin 90-er jaren. Dat was bij de toenmalige Riagg en terugkijkend was het erg oppervlakkig; dat was wat ik toen aan kon, mijn containment was nog niet erg hoog. In de loop der jaren heb ik heel veel aan spirituele -en persoonlijke ontwikkeling gedaan, waarbij het steeds meer de diepte in ging, steeds meer naar de essentie. Daarmee nam mijn containment toe, ik kon steeds pittigere issues uit mijn verleden en ook praktisch in het heden aan. Ondertussen weet ik en heb ik ervaren:

“er is geen emotie die je niet kunt doorleven.”

Hoe meer je containment groeit, hoe meer je aan kunt. Het opbouwen van die containment is een stapsgewijs proces: hoe meer je je rugzak leeg maakt, hoe groter je containment wordt.

Wij zitten ongelooflijk vol met allerlei beperkende overtuigingen, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen. Stap voor stap kun je ze onder ogen komen in oplopende graad van moeilijkheid. Dit is de geleidelijke weg en dat is voor de meeste mensen de best passende weg.

 

Een deel van de blokkades is veel makkelijker aan te pakken dan je misschien denkt, ook met een niet-optimale containment. Speciaal daarvoor heb ik deze online ‘breakthrough processes‘ in het leven geroepen. Deze processen zijn afkomstig uit de NLP en the Journey, die ook als stand alone processen gebruikt kunnen worden. Ze zijn relatief kort (10 tot 40 minuten), maar desalniettemin wonderbaarlijk krachtig.

De breakthrough processes

Er zijn een aantal krachtige breakthrough processes beschikbaar:

 • het loslaten van belemmerende of beperkende overtuigingen
 • het loslaten van gedane eden of geloften die niet langer passend zijn
 • door je overtuigingen heen naar de Bron
 • pijnbeheersing
 • heling van fobieën
 • heling van fobieën gecombineerd het loslaten van overtuigingen en eden
 • 6-step reframe

 

Bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en emotionele blokkades

Heb je last van de volgende issues en heb je even een power boost nodig?

9

steeds terugkerende negatieve gedachten

9

fobische angsten die je verhinderen om bepaalde stappen te zetten

9

wel stappen willen zetten, maar niet durven

9

terugkerende fysieke pijn of fysieke ongemakken

9

negatieve overtuigingen die je functioneren hinderen

9

rondgaan in cirkeltjes en de uitgang niet kunnen vinden

9

twijfel en onzekerheid

9

het gevoel hebben ergens tegen te zitten hikken

Dan kan één van de breakthrough processes je net het duwtje geven dat je nodig hebt

 

Je kunt de volgende resultaten verwachten:
7

los komen van beperkende overtuigingen

7

los komen van ooit gedane eden of beloften die niet meer passend zijn

7

los komen van fobische angsten

7

fysieke pijnvermindering

7

ervaren hoe het is om vrij te zijn van een beperkend patroon

7

een snelweg naar Bron-ervaring

7

geen wachtlijst, binnen 2 weken in te plannen

7

ook 's avonds en in het weekend

7

low price

Breakthrough processes

9

kortdurend

9

bevrijdend

9

jarenlange blokkades doorbrekend

9

telefonisch of via Skype

9

uplifting

9

de levenskwaliteit verbeterend

Praktische informatie breakthrough processes:

Contactvorm: telefonisch of via Skype

Wachttijd: geen! Je kunt binnen 2 weken jouw breakthrough process doen

Informatie: hieronder vind je informatie over duur, prijs en inhoud van de diverse processen. Maak je keuze en bestel wat jij nodig hebt!

Beperkende overtuigingen los laten
 • Duur: 30 – 40 minuten
 • Prijs: € 34,95

Onze mind is een computertje dat steeds hetzelfde riedeltje af speelt. Dat computertje is grotendeels geprogrammeerd tijdens onze jeugdjaren; dat zijn de jaren waarin onze persoonlijkheid gevormd wordt. Veel van de programmering is nooit passend geweest of het was ooit nuttig, maar past in het hier-en-nu niet meer. Tijd dus om onze mind te herprogrammeren.

Dit proces vormt vaak een onderdeel van een Journey, maar is ook als stand alone te gebruiken. Het boet daarbij niet aan kracht in. Dit breakthrough process is uitermate krachtig waar het gaat om het doorbreken van beperkende of onjuiste overtuigingen.

Niet langer passende eden of geloften los laten
 • Duur: 30 – 40 minuten
 • Prijs: € 34,95

Een eed of een gelofte iets dat je jezelf of een ander gezworen hebt om te doen of juist niet meer te doen. Daarbij kun je denken aan:

 • ‘ik zal nooit meer laten zien dat ze me kwetsen’
 • ‘dit nooit weer!’
 • ‘ik zal altijd voor jou blijven zorgen’
 • ‘niemand zal jouw plek innemen’

In de meeste gevallen is er voorafgaande aan het zweren van een eed iets ingrijpends gebeurd. Bijvoorbeeld het oudste kind van een gezin dat moeder op haar sterfbed belooft om voor de jongere broertjes en zusjes te zorgen; en vervolgens de rest van het leven voor jan en alleman blijft zorgen, ook als dat niet past of hij/zij het niet meer trekt. Of iemand heeft je diep gekwetst en je besluit dat je je nooit meer kwetsbaar zult opstellen. Het zijn maar wat voorbeelden.

Eden of geloften zijn misschien nog wel krachtiger in hun werken dan beperkende overtuigingen, omdat er iets plechtigs in zit en de onderliggende emotie erg heftig kan zijn. Een belofte breek je immers niet.

Dit proces vormt vaak een onderdeel van een Journey, maar is ook als stand alone te gebruiken. Het boet daarbij niet aan kracht in. Dit breakthrough process is uitermate krachtig waar het gaat om het doorbreken van beperkende of onjuiste overtuigingen.

Door overtuigingen heen naar de Bron
 • Duur: 10 – 20 minuten
 • Prijs: € 14,95

Dit proces is echt een power boost! Het brengt je naar de oer-overtuiging die ligt onder alle andere overtuigingen en geloften … en er doorheen naar jouw Bron, naar de Essentie van jouw Wezen.

Dit proces vormt vaak een onderdeel van een Journey, maar is ook als stand alone te gebruiken. Het boet daarbij niet aan kracht in. Dit breakthrough process is uitermate krachtig waar het gaat om het doorzien van de illusies die je over jezelf gecreëerd hebt en het brengt je naar wie en wat jij werkelijk bent. Een echte opkikker!

Pijnbeheersing
 • Duur: 10 – 30 minuten
 • Prijs: € 14,95

Het blijkt dat visuele en auditieve veranderingen doorwerken in het fysieke lichaam. Door de beleving van pijn of een ander fysiek ongemak te veranderen vermindert de hinder die je er van ondervindt. Hoe ongelooflijk het ook klinkt het kan fysieke pijn sterk doen afnemen en daardoor het leven een stuk draaglijker maken. Een bijzonder proces!

N.B. dit proces kun je zelf toepassen als je het eenmaal onder de knie hebt.

Helen van een fobie
 • Duur: 30 – 40 minuten
 • Prijs: €34,95

Fobieën kunnen het leven sterk beïnvloeden. Er zijn verschillende methoden waarmee je fobieën kunt aanpakken; de bekendste zijn cognitieve gedragstherapie en dan met name exposure (in vitro en in vivo) en EMDR. Dit breakthrough process is een andere ingang. Het is een wat ongebruikelijk proces, waarin je ook elementen uit de exposure en EMDR kunt terug vinden … maar dan net even anders.

N.B. die proces kan gecombineerd worden met het loslaten van overtuigingen en eden.

N.B.2 het kan nodig zijn om dit proces 1 of 2 keer te herhalen om de angst stapsgewijs te laten afnemen.

Helen van een fobie in combinatie met loslaten van beperkende overtuigingen
 • Duur: 30 – 45 minuten
 • Prijs: €37,95

Fobieën kunnen het leven sterk beïnvloeden. Er zijn verschillende methoden waarmee je fobieën kunt aanpakken; de bekendste zijn cognitieve gedragstherapie en dan met name exposure (in vitro en in vivo) en EMDR. Dit breakthrough process is een andere ingang. Het is een wat ongebruikelijk proces, waarin je ook elementen uit de exposure en EMDR kunt terug vinden … maar dan net even anders.

Dit proces is een uitbreiding op het ‘helen van een fobie’ proces. Naast het helen van de fobie, worden in één keer er aan verwante overtuigingen en geloften los gelaten. Een intensief en sterk helend proces.

N.B.2 het kan nodig zijn om dit proces 1 of 2 keer te herhalen om de angst stapsgewijs te laten afnemen.

6 step reframe
 • Duur: 10 – 15 minuten
 • Prijs: € 9,95,-
 • N.B. dit is een heel apart proces. Je hoeft er zelf niets in te doen; ik spreek rechtstreeks met je onderbewuste. Dit proces maakt dat je kunt ervaren hoe het is om zonder een bepaald belemmerend patroon te leven. Het kan zijn dat er een diepgaander proces nodig is om het patroon daadwerkelijk te doorbreken.
Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Kun jij een oppepper gebruiken? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Blijf niet langer hangen in oude patronen dan nodig en boek een ‘Breakthrough process’!

Toestemming opslag gegevens

15 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This