Astrologie: jezelf leren begrijpen

De puzzelstukjes vielen op hun plaats

Lange tijd heb ik een fascinatie gehad voor astrologie, zonder dat ik daar iets mee deed. Als ik iets begrijp dan kan ik het toepassen, dus ik las een aantal boeken over astrologie. Maar het was dermate ingewikkelde materie en zo veel dat ik er niks mee kon. Toen kwam ik op een dag, nota bene via een site voor single events, in contact met iemand die een astrologie opleiding deed. Ik zocht die opleiding eens op en zag dat er een open dag was. Daar ben ik heen gegaan en vervolgens wist ik dat ik deze opleiding zou gaan doen. Al snel begonnen de kwartjes te vallen. Steeds meer werd mij duidelijk waarom mijn leven verlopen was zoals het verliep en ik veel van mijn gedrag plaatsen. Astrologie heeft mij geholpen om mezelf te begrijpen en daarmee om mezelf te accepteren. Het geeft ook handvatten om om te gaan met dingen die zich in het hier en nu in mijn leven voordoen. En zoals alles bij mij werkt het ook door in de diepere lagen, waardoor zich dingen in mijn leven manifesteren die ik astrologisch aan het onderzoeken ben.
Ik begrijp nu waarom mijn leven van die rare en onverwachtse veranderingen kent.

Ik begrijp nu waarom ik zoveel angst en onzekerheid heb gekend.

Ik begrijp nu waarom ik de beroepen heb gekozen die ik heb gehad.

Ik begrijp nu waarom ik over kom zoals ik over kom.

Ik begrijp nu waarom ik reageer zoals ik doe.

Ik weet nu beter om te gaan met situaties die zich voordoen, omdat ik de achtergrond er van begrijp.

En misschien nog wel belangrijker: het heeft me ook zicht gegeven op mijn levensdoel en dat geeft rust.

Astrologie helpt om je gedrag en levensgebeurtenissen in het juiste kader te plaatsen, het helpt je om jezelf te leren kennen en het geeft je handvatten om beter met situaties om te gaan. Astrologie kan echt een eye-opener zijn.

Honderden consulten

Al snel nadat ik mijn astrologie opleiding begon in 2012 ben ik het gaan inpassen in mijn psychologische consulten. Ondertussen heb ik dan ook honderden mensen kunnen ondersteunen door hun geboortehoroscoop te duiden, door met de voorspellende astrologie huidige levenssituaties te verklaren, door met kinderhoroscopen ouders handvatten te geven in de opvoeding en door met relatie astrologie de interactie tussen partners zichtbaar en daardoor hanteerbaar te maken. Het is opvallend hoe veel meer mensen elkaar gaan begrijpen als je begrijpt waarom de ander reageert zoals hij/zij doet.

Heb je het idee dat er veel meer in je zit, maar komt het er niet uit omdat:

9

Je last hebt terugkerende vermoeidheid die maar niet over lijkt te gaan?

9

Je moeite hebt met ruzies, meningsverschillen, conflicten en/of disharmonie?

9

Je bang bent voor afwijzing?

9

Je je onzeker voelt als het er op aan komt?

9

Je niet gelooft in je eigen kunnen?

9

Je vast te blijft hangen in een relatie, vriendschap, familiekwestie of werksituatie die eigenlijk niet meer past?

9

Je je voor van alles verantwoordelijk voelt?

9

Je mensen niet wilt kwetsen?

9

Je moeite hebt met nee zeggen?

Het goede nieuws is dat je je van al deze issues kunt bevrijden.

Al deze pijnpunten komen voort uit onjuiste overtuigingen over wie je werkelijk bent en/of door emotionele blokkades. Dat kunnen we niet allemaal in één workshop oplossen, maar aan het eind van de workshop:

7

heb je ont-dekt dat je veel meer bent dan je tot nu toe dacht

7

weet je dat je hier op aarde bent met een specifiek doel

7

weet je hoe belemmerende patronen ontstaan en hoe je ze los kunt laten

7

heb je ervaren DAT je jezelf kunt bevrijden van wat jou belast

7

heb je zicht gekregen op ‘jouw’ belemmerende patronen

7

is er Licht aan het eind van de tunnel

Joyful living – vreugdevol leven

9

We werken ervaringsgericht, het zijn niet slechts woorden

9

Theorie afgewisseld met praktische oefeningen

9

Een unieke integratie van ‘state of the art’ werkvormen die ieder in de praktijk hun waarde bewezen hebben

9

De mogelijkheid tot verdere verdieping na deze masterclass

9

Heerlijk samen zijn met mensen die zichzelf ook willen bevrijden

9

Een baanbrekende kruisbestuiving tussen spiritualiteit en psychologie

7 stappen

Deze masterclass bevat onderdelen uit de unieke ‘Jaya Ram method‘. ‘Jaya Ram’ is Sanskriet en betekent zoveel als ‘de Overwinning (Jaya) van het Ware Zelf in gemanifesteerde vorm (Ram)’.

The Jaya Ram method‘, die bestaat uit 7 stappen, wordt in z’n geheel uitgerold in het halfjaar programma ‘Dedicated Living‘. The Jaya Ram method‘ pakt dingen niet hap snap aan, maar werkt vanuit een fundamentele aanpak, van binnen naar buiten werkend, vanaf de Bron tot aan fysieke manifestatie.

In deze masterclass zullen we onderdelen uit deze method gebruiken.

1. Just Perfect as You Are

2. A farewell to the past

3. Your life purpose

4. Avant garde

5. Rite de passage

6. And go!

7. Manifestation circles

Masterclass data:

Geplande datum: zondag 25 juni 2017, 10.00 – 17.00 uur

Locatie: De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere

Kosten: Masterclass: € 190,-

Kortingsmogelijkheden:

  • Ben je ingeschreven op mijn nieuwsbrief? 25% korting! (Schrijf je direct in)
  • Vroeg-boek korting: bij boeking en betaling voor 19 februari: 25% korting
  • Voor elke extra deelnemer die zich via jou aanmeld krijg jij 20% korting, dus als je het slim aanpakt is een cursus in ‘van jezelf houden’ voor jou (bijna) gratis.

Samenvattend:

  • Basisprijs: € 190,-
  • Sta je op mijn mailinglijst: € 142,50
  • + Geboekt voor 11 juni: € 95,-
  • + 1 extra persoon: € 57,-
  • + 2 extra personen: € 19,-
  • + 3 extra personen: € 0,-

Aanmelding: via inschrijfformulier, e-mail of telefonisch. De aanmelding is definitief als de betaling binnen is.

Annulering: tot 7 dagen voor aanvang 75% retour, daarna 0%.

Tijdens de masterclass ga je ontdekken hoe Prachtig en Waardevol je werkelijk bent en dat jouw geloof dat dat niet zo is totaal misplaatst is. Je gaat ontdekken dat jouw Essentie liefde is en dat jouw problemen grotendeels voort komen uit de ontkenning daarvan. De masterclass geeft je een ‘boost’ die vervolgens in het online gedeelte verder versterkt wordt en omgezet in praktische gedragsverandering, middels meditaties, opdrachten, etc.

Tijdens deze masterclass wordt gewerkt met een unieke mix van ‘state of the art’ technieken, die ieder hun effectiviteit bewezen hebben.

De belangrijkste hiervan zijn:

Opstellingen

Familie-opstellingen, keuze-opstellingen, spirituele opstellingen. Familie-opstellingen worden met name gebruikt bij de patroondoorbreking. De andere opstellingsvormen zijn meer verbonden met je innerlijke bronnen en thema-verkenning.

The Journey

The Journey vormt een hybride tussen spiritualiteit en psychologie en is momenteel een van de krachtigste vormen van heling. Het biedt zeer krachtige visualisaties en brengt je direct in contact met je Bron.

Innerlijk kind werk

De kern van elke vorm van heling is zelfliefde. Je innerlijke kind is daar een krachtige manifestatie van. Heling op het gekwetste kind, maar de weg vrij naar het oer-kind en daarmee naar de pure levensenergie en de Bron van Liefde.

Rebirthing

Intensieve ademtherapie. De adem is rechtstreeks verbonden met de levensenergie. Door de adem te intensiveren breng je letterlijk meer levensenergie in je systeem en alles wat die energie blokkeert gaat onherroepelijk naar de oppervlakte komen. De adem/energie zelf is de helende factor. Rebirthing kan ook gebruikt worden in combinatie met b.v. innerlijk kind werk.

Astrologie

Je geboortehoroscoop is de blauwdruk van wat je wil leven. Het is een afspiegeling van jouw potentie. Hoe beter je je geboortehoroscoop begrijpt hoe duidelijk je je levensdoel zult zien en ook hoe je daar invulling aan kunt geven.

Transactionele Analyse

TA is gebaseerd op het mensbeeld, zoals dat door Sigmund Freud ontwikkeld is. TA is met name erg nuttig om inzicht te krijgen in de interactiepatronen tussen mensen.

Meditatie

We zullen werken met verschillende meditatievormen, aangezien meditatie (naast the Journey) de aangewezen weg is om de verbinding met je Hogere Zelf te versterken.

Chanten

Chanten, oftewel het zingen van op muziek gezette mantra’s, is een specifieke vorm van meditatie, waarbij met name het hartchakra, het keelchakra en het emotielichaam geactiveerd worden. Chanten is een vorm van Bhakti Yoga, Eenwording door Devotie. Het gebruikt de gevoelskant als ingang om in contact te komen met je Hogere Zelf, het opent het hart en balanceert de emoties.

Een cursus in wonderen

Dit boek geeft de achterliggende visie rondom het mens zijn. Begrijpen wat je werkelijk bent en vooral ook wat je niet bent, maakt dat je je kunt gaan identificeren met wat je werkelijk bent en dat je de illusies over wat je dacht te zijn kunt los laten.

Daarnaast

Daarnaast zullen we aanvullend gebruik maken van elementen uit de bio-energetica, biodanza, cognitieve- en gedragstherapie en creatieve therapie.

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.
Kevin van Vossen, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Ik mag mijn woede toelaten en authentiek transformeren.

en

Er was ruimte voor ieders proces, we vormden als groep een hele mooie energie waarbij iedereen een unieke en volwaardige bijdrage leverde. Het was echt een transformerende dag die alles overtroffen heeft wat ik voor ogen had, in positieve zin.

en

Bedankt voor de mooie dag en de prachtige begeleiding. Ik vind het super krachtig en inspirerend hoe je in jouw Zijnsstaat zo confronterend kan zijn voor de mensen die meedoen aan de masterclass. Heel verhelderend!

Myriam Sijelmass, Almere

(n.a.v. de 'Een cursus in 'van jezelf houden'' masterclass)

Een aanrader voor iedereen die de blauwdruk van zichzelf wilt terugvinden.

Het was een magische dag die de band met mezelf heeft hersteld en mijn kijk op de wereld heeft veranderd.

Lindsay, Almere

(n.a.v. de 'Be All That You Are!' masterclass)

Wil jij weten hoe je volledig tot bloei kunt komen?

Tast niet langer in het duister en meld je aan voor de masterclass!

Toestemming opslag gegevens

12 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This